Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Κουτσομπόλα προσπαθούσε να ακούσει τους γείτονες και σφήνωσε το κεφάλι της στην πόρτα


 Η περιέργεια έφαγε τη γάτα υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο μια Κολομβιανή παραλίγο να «φάει» το κεφάλι της!

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρισαράλντα, μία γυναίκα, με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την επιθυμία για… κουτσομπολιό δεν κρατήθηκε και ήθελε να μάθει όλα όσα συμβαίνουν στο διπλανό σπίτι

Πλησιάζοντας μάλιστα όσο πιο κοντά μπορούσε για να πιάσει καλό… σήμα, θεώρησε καλή ιδέα να βάλει το κεφάλι της ανάμεσα… στα κάγκελα της πόρτας.

Δυστυχώς όμως για εκείνη και… ευτυχώς για ολόκληρο το Διαδίκτυο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήλπιζε, καθώς μπορεί ο Θεός να αγαπάει τον… κουτσομπόλη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη! Για την ακρίβεια, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με την καγκελόπορτα… παγίδα!

Και κάπως έτσι, η Κολομβιανή έμεινε για πέντε ολόκληρες ώρες με το κεφάλι σφηνωμένο στην πόρτα, μέχρι που την απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το σίγουρο είναι πως τόσες ώρες άκουσε μάλλον πολλά περισσότερα από όσα ήθελε στην αρχή!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις