Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Μύδροι Ν.Τραμπ: «Η Κίνα και το κομμουνιστικό της κόμμα να αποζημιώσουν τον πλανήτη για την καταστροφή της πανδημίας»


 Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε τις ΗΠΑ και όλες τις χώρες του κόσμου να απαιτήσουν αποζημίωση από την Κίνα λόγω της ζημίας που υπέστησαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα το πολιτικοποίησε αναφερόμενος ειδικότερα και στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών σχετικά με το αν είναι τεχνητός ο κορωνοϊός έχουν δώσει νέα ώθηση στην πολιτική του Ν.Τραμπ που πλέον όλο και πιο πολύ βλέπει τον "πόλεμο" που υπέστη από ΜΜΕ απλά και μόνο για να μην επανεκλεγεί.

Σε ομιλία του σε συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στη Βόρεια Καρολίνα, ο Τραμπ εκτίμησε πως «έχει έρθει η ώρα, η Αμερική και ο κόσμος να απαιτήσουν αποζημιώσεις και ευθύνες από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Πρέπει να δηλώσουμε, με μία φωνή, πως η Κίνα πρέπει να πληρώσει. Πρέπει να πληρώσουν».

Ακόμη, σημείωσε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να κάνουν άμεσα κινήσεις για την επιβολή φόρου 100% σε όλα τα κινεζικά προϊόντα, κάτι το οποίο θα σταματήσει τη χώρα από το να μετακινήσει τον στρατό της και θα φέρει πολλές εταιρείες πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τόνισε, δε, πως είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Κινέζο Πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ, έως και την εμφάνιση του «κινεζικού ιού». Συμπλήρωσε, ακόμη, πως η Κίνα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον τωρινό Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

«Επιπλέον, όλες οι χώρες πρέπει να συνεργαστούν για να παρουσιάσουν στην Κίνα ένα λογαριασμό τουλάχιστον 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για τη ζημία που προκάλεσε και αυτός είναι πολύ μικρός αριθμός, η ζημία είναι πολύ, πολύ υψηλότερη. Ως πρώτο βήμα, όλες οι χώρες θα πρέπει να διαγράψουν όποιο χρέος έχουν στην Κίνα» υπογράμμισε.

«Τα έθνη του κόσμου δεν πρέπει να χρωστούν, πλέον, χρήματα στην Κίνα. Η Κίνα έχει καταστρέψει τόσα έθνη. Η Κίνα πρέπει να χρωστά χρήματα στα έθνη του κόσμου» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις