Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου επιβεβαιώνει τις επαφές με την Τουρκία στην οποία θέτει όρους

 


Ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου Σαμέζ Σούκρι, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για να επανέλθουν οι σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι για να γίνει αυτό η Τουρκία πρέπει να ικανοποιήσει κάποια αιτήματα της Αιγύπτου. Το κυριότερο ,όπως φαίνεται, η υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την Τουρκία, η οποία επιτρέπει την λειτουργία τηλεοπτικών καναλιών της και αρνείται να εκδόσει στο Κάϊρο καταζητούμενα μέλη της.

Ο κ.Σούκρι είπε ότι Ελλάδα και Κύπρος ενημερώνονται για τις επαφές με την Τουρκία και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου η αποκατάσταση των σχέσεων με την Τουρκία θα  είναι μια σταδιακή διαδικασία. Προς το παρόν εξετάζεται το ενδεχόμενο ανταλλαγής πρεσβευτών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις