Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

O Zαχαριάδης σε Παπαδάκη: Τι ζώδιο είστε; - Οι ατάκες για τη Λίτσα Πατέρα, τον Tριαντάφυλλο και το Survivor Και η φαρμα με τα ζώα


 Για το εργασιακό νομοσχέδιο μιλούσαν στον ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Κώστας Ζαχαριάδης όταν στην κουβέντα "μπήκαν" τα ζώδια, η Λίτσα Πατέρα, ο Τριαντάφυλλος και λίγο από... Survivor.

Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης του έκανε εντύπωση που στη Βουλή πολλοί ομιλητές δεν αναφέρθηκαν στην απασχόληση αν και στο επίκεντρο ήταν το εργασιακό νομοσχέδιο. Τότε ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι "εδώ είχαμε κάποιους που μιλούσαν 55 λεπτά και μας έλεγαν τα ζώδια Και είμαστε και επιστήμονες". Τότε παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης γελώντας και είπε "κάτω τα χέρια από την Λίτσα Πατέρα. Έχετε μπει παντού... Δεν θα το ανεχτούμε αυτό". Ο Κώστας Ζαχαριάδης ρώτησε στη συνέχεια τον δημοσιογράφο τι ζώδιο είναι και ο Παπαδάκης απάντησε "Υδροχόος" με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Εσωτερικών να του λέει "α... κι εγώ. Πάμε εξαιρετικά φέτος...". Συνεχίζοντας με τους αστεϊσμούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "δεν γίνεται να βγαίνουμε στην τηλεόραση χωρίς να ξέρουμε τα άστρα. Ποιον θα ρωτάμε αν πάμε καλά...".


Κάπου εκεί έπεσε το θέμα του... Τριαντάφυλλου. Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" απευθυνόμενος σε Κακλαμάνη και Ζαχαριάδη τούς ρώτησε εάν είναι αλήθεια ότι διεκδικούν για τα ψηφοδέλτια τον Τριαντάφυλλο στις επόμενες εκλογές... Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε "τον Τριαντάφυλλο του Survivor; Δεν το βλέπω το Survivor και δεν έχω άποψη". Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος συνέχισε το αστείο λέγοντας ότι ο Τριαντάφυλλος θα πάει ΝΔ και ο Τζέιμς στον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι "το πρόβλημα δεν είναι αν θα συμμετάσχει ο κάθε Τριαντάφυλλος στη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι μην δείτε να εκλέγεται "αέρα πατέρα".

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις