Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση του OPEN για την απουσία της παρουσιάστριας - ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!


 Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε η εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να εξηγούν πως η παρουσιάστρια απουσιάζει για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η Κατερίνα Καινούργιου αισθάνθηκε μία αδιαθεσία τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή, ώστε να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων.

«Η σημερινή εκπομπή του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις