Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Πόσο αξίζει το διαβατήριο μέχρι τον Παράδεισο;


 Νίκος Πρασσάς

– Πόσο αξίζει το διαβατήριο μέχρι τον Παράδεισο; 

– Μόνον €150.00!

– Τσάμπα είναι. Τρέχω να προλάβω να βελονιαστώ μην ακριβύνει και χάσω μία θέση στην απέραντη δημοκρατία του οικολογικού σκατού, ώστε να μπορώ να βρωμίζομαι κάθε φορά που βγαίνω έξω, αντί να πλένομαι κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο υπό κατάσχεση ..σπίτι.

– Μην περιμένεις να ζήσεις για πολύ όμως.

– Γιατί, ρε φίλε;

– Επειδή σε έχουν διαγράψει μόλις σε γράφουν στα κατάστιχά τους. Το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση είναι ότι όσοι περισσέψουν δεν θα θυμούνται γιατί ήθελαν να ..ζήσουν!

– Είμαστε στη φάση που ο ψόφος της αγέλης μετονομάζεται σε ανοσία της αγέλης και εμείς αρμενίζουμε χαρούμενοι σε πελάγη ευτυχίας! 

– Τόσο αίμα, τόσο αδικία, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πάρουν εκδίκηση... Άλλωστε, τί αξία μπορεί να έχει απλά να αναπνέεις, εάν ο αέρας δεν είναι καθαρός... 

– Ο άνθρωπος παίρνει εκδίκηση, ή να το υπονοήσουμε συμπαντικά, κρατά τις ισορροπίες μόνον όταν είναι νοήμων και έχει αίσθηση της λογικής που του την αφαίρεσαν ολότελα με διαδικασίες τεχνολογίας που ούτε οι απόφοιτοι ενός πανεπιστημιακού διπλώματος δεν ξέρουν με ποίαν απειλή έχουν να κάνουν παίζοντας την ζωή τους με ένα απρόσμενο τέλος, αφού το προτίμησαν. 

– Δεν μου απαντάτε στο τί πρέπει να κάνουμε για να τ’ αποφύγουμε... Στο πώς θα είμαστε, υποψιαζόμαστε μόνο.

– Δεν χρειάζεται να σου πούμε κάτι, εάν δεν έχεις ακόμη υποψιαστεί, πόσο μάλλον καταλάβει, ότι από το 1974 που σου χάρισαν την Κύπρο στους «κακούς» Τούρκους, μετά που σου χρέωσαν αέρα κοπανιστό για να τρώνε αυτοί και τα μούλικά τους από το έξτρα χαρτζιλίκι των σκανδάλων τους με συνδαιτημόνες την σιωπή όλων των πρακτόρων των (ασκε)Ναζί, των Κομμουνιστών και μετά των ΗΠΑ των «προοδευτικών». Και αφού μετά σε ξεπούλησαν στο ΔΝΤ για 99 χρόνια λήζινγκ μέχρι την επόμενη υποχρεωτική ανανέωσή του, που θα επιτευχθει πάλι από κάποιους ανεγκέφαλους του μέλλοντος ή απογόνους σου λόγω κάποτε του μεγάλου εμβολιασμού που έσπειρε την «Πανδημία». Αφού έτσι θα τον θυμούνται. Αυτό ακριβώς συνέβαινε 200 χρόνια μέχρι σήμερα απούσης της τωρινής τεχνολογίας, λόγω πλύσης εγκεφάλου απούσης της τότε Ιστορίας δια της ιστορικής μυθοπλασίας ή παρατεταμένης μαλακίας. Ώστε ακόμη και τώρα ακριβώς που σε αντικαθιστούν με τους επιδοματίες «μετανάστες», ίσως είναι και λίγο αργά να καταλάβεις επιτέλους ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ για να ..υποψιαστείς το ανυποψίαστο σενάριο κοινής (συν)ομο(σιο)λογίας. Πώς όμως να πράξεις δεόντως, όταν εμπιστεύεσαι ξενιστές, ελληνόφωνους πράκτορες εκμεταλλευτές που φέρονται σαν μέλη αγέλης όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του κόσμου τούτου; Πρόβατα που τα κατάντησαν υποχείρια τυράννων και ανορθόδοξων θρησκειών δια εξαναγκαστικής βούλησης ενός μπολίασματος και χρήσης μάσκας, αντί χαράγματος. Οι οποίοι ταγοί σου θα το παίζουν και ζηλωτές δημοκράτες στο μέλλον καταδικάζοντας πρώτα την Ελλάδα που την διέλυσαν στο παρελθόν, και τώρα διαλύουν ακόμη και το πεπρωμένο των παιδιών σου, μέσα από την παθητική υπακοή σου που ελπίζει για να πεθαίνει σκλαβωμένη. Πώς ένας μαθητευόμενος Ραγιάς ήδη από τα πρώτα χρόνια του στα θρανία που μαθαίνει να υπακούει στην σειρά προς την κρεμάλα των Ιδεών των προγόνων του, όπως και στον στρατό, κάθεται κι ακούει σήμερα ευλαβικά ένα τιποτένιο άρρωστο ψυχικά και ταραγμένο συνειδησιακά στρατευμένο πιόνι εναντίον των συνανθρώπων του για να εφαρμοστεί η Ατζέντα της ΕΕ. Αφού θα μεγαλώνει κι αυτό όπως και εσύ πρωτύτερα βουτηγμένο στο ψέμα των υποκριτών δασκάλων του. Να προδίδεις όσους δεν πράττουν και σκέφτονται σαν αυτούς, σε μια κοινωνία όμοια και της οποίας το δέντρο της φτιάχνει ισομεγέθη φρούτα και πετάει αυτά που είναι διαφορετικά επειδή ξεχωρίζουν από το χρώμα, το μέγεθός τους ή την νοστιμιά τους, αφού σύμφωνα με την νέα λογική πρέπει να είναι άχρωμα, άγευστα και άοσμα, όπως δεν είναι το νερό που πίνεις και θα έπρεπε αφού είναι από την φύση του, αλλά δεν είναι.

– Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις φυλλάδες! 

– Οι φυλλάδες τρώνε με την μορφή της χρηματοδότησης τα λεφτά του λαού για να συνεχίσει το Σύστημα να πίνει το αίμα του αποκοιμισμέμου λαού.

– Γιατί ο κόσμος είναι δύσπιστος;  

– Εύπιστος είναι, επειδή όταν συνηθίζει στην σιγουριά του λίγου, τα δίνει όλα για να σώσει αυτά που ονειρεύεται ότι (θα) έχει. Επειδή τον έμαθαν να ονειρεύεται για να πιστεύει στο ψέμα κι ουδέποτε την Αλήθεια.

– Απολύθηκαν τέσσερεις συγγενείς μου, από τον Βασιλόπουλο και δύο φούρνους, επειδή δεν έκαναν τα εμβόλια. Τους απέλυσαν δήθεν ότι δεν τους χρειάζονται άλλο, και αντικαταστάθηκαν από άτομα που δέχονται τα εμβόλια. 

– Απειλούν να εμβολιαστούν, επειδή του χρόνου θα πεθαίνει κόσμος συνέχεια. Υπολογίζεται 2 δις παγκοσμίως τα πρώτα κρούσματα του ψεύδους των ηλιθίων ειδικών που συντάχθηκαν με τους δολοφόνους της ανθρωπότητος. Θέλουν να προλάβουν όσους ακόμη γίνεται περισσότερους, για να μην ξυπνήσει ο κόσμος από την μαζική δολοφονία. Όταν όμως ξυπνήσει αφού θα βλέπουν συγγενείς και φίλους να πεθαίνουν δίπλα τους συνεχώς σαν τις μύγες από την απεντόμωση, τότε θα διαλυθούν τα πάντα. Οι κοινωνίες θα εκλείψουν. Και ο έχων το τηλεκοντρόλ στο χέρι του θα παίζει τον πόλεμο των ζόμπι εναντίον ολίγων εναπομείναντων υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων. Θα πάρουν στο κυνήγι αυτούς που κάποτε πίστεψαν, αλλά θα κυνηγάνε τους υγιείς, επειδή τα σημερινά τέρατα της εξουσίας θα κρύβονται ανάμεσα στους πολίτες που επέζησαν. 

– Δυστυχώς, στην Ελλαδα τον Οκτώβρη, πιστεύετε ότι χωρίς εμβολιασμό δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε σε άλλο δήμο; 

– Η Ελλάς είναι το τέλειο πειραματόζωο που επιζεί ως από θαύμα, επειδή χρηματοδοτούν ακόμη και τον θάνατο –σε άλλες υποτίθεται προηγμένες χώρες όπως ΗΠΑ προσφέρουν πορτοκαλάδα και παγωτό. Θα κάνουν όλα τα ακραία, όπως το κάνουν ήδη από την λεγόμενη «μεταπολίτευση», όταν οι «πριν» εκδιώχθησαν για να ζουν οι «μετά», αφού οι «νυν» οδηγούνται στον θάνατο, όπως κάποτε οδήγησαν και την χώρα με «δημοκρατικές» διαδικασίες στον οικονομικό θάνατο για την εξάρτησή της από τους δανειστές. Σήμερα εθίζουν τους ανθρώπους στην τεχνολογική αλλαγή της νοημοσύνης τους και την εξάρτησή τους από τους εμβολιαστές. Δεν βλέπετε που αφήνουν τα επιδοτούμενα αλλοδαπά κτήνη να βιάζουν, να σκοτώνουν και δεν τα τιμωρούν, παρά μόνο τους Έλληνες; Ακόμη και το «παλληκάρι» από τα Ματωμένα Νερά, που ξεγέλασε τις «φεμουνίστριες» πάνε να το καλύψουν θάβοντας την υπόθεση να καταλήξει σε αποφυλάκιση μετά το πέρας των 8 χρόνων «σωφρονισμού», γιατί η αγορά της Μυκόνου δεν το επιτρέπει, κι άμα ανοίξουν τα στόματα λόγω της επικήρηξης των €300.000, τα κλείνουν όσων πριν τα ανοίξουν με «αυτοκτονίες» χειρίστου ποιότητας, για να γελάει κι ο κάθε πικραμένος. Αφού είπαμε, στο Ελλάντα αν δεν είσαι δολοφόνος, δημοκράτης, παιδόφιλος, που εισπράττει «εισόδημα αναπηρίας» απ’ το κράτος και υμνητής της άσπρης σκόνης, της αιμόποσης, της πισωγλέντιας φάσης και τρανσέξουαλ με παλαμάρι μέχρι κάτω ή συγχρόνως καυτό θηλυκό με τρίχα 100 κυβικών και μούσι με βυζί μέχρι το πηγούνι ...δεν την γλυτώνεις μόνο με ταυτότητα το αρχαιοΕΛληνικό σου DNA του Ιχώρ, κι ας βρίσκεται στον άγνωστο Σείριο ή τον Αράκουλα 1. Σήμερα πέραση έχουν τα υπό κατασκευή νέα υβρίδια, όπως οι γκρίζοι νεφελίμ υπηρέτες των «εξωγήινων» (του Μάτριξ) που δημιούργησανν τα μπόλια από τα φέροντα μικρόβια στο δέρμα τους. Μη μου πεις ότι δεν το ξέρεις ούτε κι αυτό, αδιάβαστε κι απληροφόρητε, που παθιάζεσαι από τα νέα της κακιάς στρίγγλας κολασμένης τηλεόρασης και τα μυθιστορήματα της άγονης φαντασίας, γιατί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει άλλες δύο σελίδες για επεξηγηματική ανάλυση!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις