Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Καταγγελία Για Βιασμό Καθαρίστριας Σε Σπίτι Στα Πετράλωνα – Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

 


Στο σημείο αναμενόταν και εισαγγελέας, ώστε με δική του εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις  να κάνουν επέμβαση

Βιασμός εργαζόμενης γυναίκας στην περιοχή των Πετραλώνων καταγγέλλεται στο indymedia. Όπως αναφέρεται, η ιστοσελίδα ενημερώθηκε από γυναίκα στη γειτονιά ότι «εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, eνώ υπάρχει κάλεσμα σε συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα, με το σύνθημα «Καμία μόνη».

Ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος μιας εργαζόμενης γυναίκας έρχεται στο φως. Αστυνομικές δυνάμεις και γείτονες του φερόμενου θύτη συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr ο συγκεκριμένος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στην πολυκατοικία. Στο σημείο αναμενόταν και εισαγγελέας, ώστε με δική του εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις  να κάνουν επέμβαση.

Παράλληλα στο σημείο βρέθηκε πλήθος κόσμου που φώναζε συνθήματα κατά του φερόμενου ως δράστη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις