Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Κυκλάδες - Νάξος: «βούτηξε» αυτοκίνητο στο λιμάνι (photo)

 


Δεν είναι και από τις πιο συχνές ειδήσεις… Αυτοκίνητο «βούτηξε» στο λιμάνι της Νάξου. Συνέβη το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν την έλευση του απογευματινού δρομολογίου του Blue Star Delos…

Με βάση την πρώτη εικόνα, το αυτοκίνητο – τύπος τζιπ – προφανώς δεν είχε χειρόφρενο και έφυγε προς τα πίσω ενώ ο οδηγός του ήταν εκτός θέσης και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμεσα τα στελέχη του Λιμεναρχείου της Νάξου απέκλεισαν τη περιοχή, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα λόγω του ότι ο χώρος ήταν γεμάτος από πολίτες έτοιμους προς επιβίβαση αλλά και αρκετά αυτοκίνητα.

Όλα κύλισαν ομαλά έως τη στιγμή που ήρθε ο γερανός (βλ Κωσταντίνος Βαλέρης) που μετά την αναχώρηση του πλοίου της γραμμής, ανέλαβε δράση. Αρωγός βέβαια και δύτης που έδεσε το αυτοκίνητο ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα… 

Και αργά προχώρησε στην ανέλκυση του αυτοκινήτου από το βυθό του λιμανιού στη περιοχή προς το Βίντσι …

Ευχαριστούμε τον κο Βαλέρη αλλά και φίλους της σελίδας για τις φωτογραφίες 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις