Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Πιθανώς νεκρή η “Δήμητρα” της Λέσβου: Το τροχαίο, το πτώμα και το τεστ dna


 Ο διοικητής του silver alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μίλησε για την υπόθεση εξαφάνισης που αφορά στην “Δήμητρα” της Λέσβου – Ο κ. Κουρουκλής έκανε μία πολύ άσχημη ανακοίνωση, στην οποία είπε ότι πιθανώς ο εξαφανισμένος Δημήτρης Καλογιάννης να είναι νεκρός.

“Δήμητρα” της Λέσβου – Έδωσε τεστ dna ο αδερφός του

Πτώμα που βρέθηκε προ δύο μηνών μετά από εγκατάλειψη στην άσφαλτο, παραδόθηκε, έπειτα από όλο αυτό το διάστημα στο ψυγείο, από την τροχαία στη ΓΑΔΑ κι έκτοτε εξετάζεται, ώστε να ταυτοποιηθεί το DNA του θύματος. Συγκεκριμένα καλέστηκε ο αδερφός του να δώσει δείγμα για να ελεγχθεί αν το πτώμα ανήκει στον Δημήτρη Καλογιάννη.

Το πτώμα ανήκει σε άτομο ηλικίας 65 -70 ετών, εγκαταλείφθηκε λίγες ημέρες αφότου η “Δήμητρα” εγκατέλειψε το Δρομοκαϊτειο -όπου βρισκόταν σε ακούσιο εγκλεισμό- και παραδόθηκε στην Αρχές μόνο όταν, ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνιση, επέτρεψε η ΓΑΔΑ να εκδοθεί σήμα από το Silver Alert.

Επισήμως, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από τις αρμόδιες Αρχές, αφού ακόμη και οι κοινωνικές υπηρεσίες, όπως και το SIlver Alert, δεν ενημερώθηκαν από την αστυνομία, ως είθισται, αλλά από την οικογένεια που έχει η “Δήμητρα” της Λέσβου μετά από έναν ολόκληρο κύκλο πληροφοριών, που καθυστέρησε ακόμη περισσότερο το έργο της υπηρεσίας.


Δείτε το απόσπασμα στο 1:07:20ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις