Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Πυγμάχος έδειρε χωρίς έλεος τη μητέρα του και χτύπησε με κλομπ αστυνομικό της ΔΙΑΣ


 Πυγμάχος: Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος έδειρε χωρίς έλεος τη μητέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος χτύπησε με κλομπ και αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πυγμάχος: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας αλλά κι ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ερασιτέχνης πυγμάχος, ο οποίος φέρεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξέσπασε εναντίον της μητέρας του. Μάλιστα, το έκανε, με αρκετά βίαιο τρόπο. Όχι μόνο την προπηλάκισε, την εξύβρισε και την χτύπησε αλλά κάποια στιγμή της επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές σα να πρόκειται για αντίπαλο του στο ρινγκ.

Πυγμάχος έδειρε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και τη μητέρα του.

Πυγμάχος: Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία

Οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας τρόμαξαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν σπεύσει στο σημείο δυο τουλάχιστον περιπολικά. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να παρέμβουν και να ακινητοποιήσουν τον μποξέρ που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, απειλώντας τους αστυνομικούς ότι θα τους χτυπήσει αν τον πλησιάσουν, όπως κι έπραξε δευτερόλεπτα μετά.

Χτύπησε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Ο πυγμάχος βρέθηκε ξαφνικά με ένα κλομπ στο χέρι που πιθανόν απέσπασε από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος είχε σπεύσει να συνδράμει στην προσπάθεια σύλληψης του οξύθυμου πυγμάχου. Ο τελευταίος χτύπησε τον αστυνομικό με το κλομπ τραυματίζοντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο 401ΓΣΝ για τις πρώτες βοήθειες. Τελικά ο πυγμάχος ακινητοποιήθηκε με την βοήθεια ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και προσήχθη στο Α.Τ Χαλανδρίου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις