Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Καταιγιστικές εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Μια ανάσα από τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν

 


Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τον έναν από τους δράστες σε ποσοστό 80%.

Ασφυκτικά στενεύει ο κλοιός γύρω από τον έναν τουλάχιστον δράστη της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τη δύσκολη αυτή υπόθεση, καθώς οι αδίστακτοι ληστές δεν άφησαν πίσω τους (γνωστά) ίχνη DNA, ενώ δεν έχει βρεθεί και το αυτοκίνητο διαφυγής τους, έχουν ταυτοποιήσει έναν από αυτούς σε ποσοστό που «φλερτάρει» με το 80%.

«Βοηθός» μάλιστα στις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής να είναι ο ίδιος ο σύζυγος της αδικοχαμένης μητέρας, μέσω των περιγραφών του οποίου δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό σκίτσο του «κοντού δολοφόνου», ο οποίος φέρεται να ήταν και ο αρχηγός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πιλότος είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που έχουν διαπράξει ανάλογης αγριότητας ληστείες, ενώ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει στα 10 άτομα, ένα από τα οποία έχει τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιό» τους τρία ύποπτα αυτοκίνητα, αλλά και τις επαφές και τις επικοινωνίες της φερόμενης ως ψυχολόγου της Καρολάιν, μήπως με κάποιον τρόπο έδωσε άθελά της πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, καθώς οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η επιλογή του σπιτιού στα Γλυκά Νερά δεν ήταν τυχαία.

Στη σοφίτα του σπιτιού, όπου βρήκε μαρτυρικό θάνατο η 20χρονη, έχουν επίσης βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν προς το παρόν αναξιοποίητα.

Ληστεία «καρμπόν» στο σπίτι του εκπαιδευτή του
Παράλληλα, εξετάζεται αν η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου πιλότου στο Αλεποχώρι συνδέεται με αυτήν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο τρόπος που έδρασαν οι κακοποιοί ήταν πανομοιότυπος, ενώ οι δύο άντρες διαπίστωσαν ακόμα και κοινά χαρακτηριστικά, κυρίως στον αρχηγό.
Αυτός είχε ύψος γύρω στο 1.70, ήταν εύσωμος με κοντό λαιμό, στρογγυλό πρόσωπο και μελί μάτια. Μιλούσε επίσης καλά ελληνικά, ωστόσο ανέφερε και αλβανικές λέξεις.
Τέλος, όπως και στα Γλυκά Νερά, οι τρεις δράστες ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων και δεν άφησαν ούτε αποτυπώματα, ούτε ίχνη DNA.
Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί επίσης τυχαίο το γεγονός πως τόσο αυτός, όσο και ο σύζυγος της Καρολάιν είχαν σχέση με το αεροδρόμιο Μεγάρων…

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους. Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος», ανέφερε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς μετά τη ληστεία, ανέφερε:

«Εξουδετερώνοντας τους δύο ο αρχηγός με το ρόπαλο δίνει μια στον άντρα μου, οπότε αρχίζουν τα αίματα και τρέχουν. Μισοχάνει τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα. Βλέποντας εγώ τα αίματα, ο αρχηγός ανεβαίνει πάνω στον καναπέ μου δίνει μια, με πετάει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Βλέποντας εγώ τον άντρα μου, φροντίζω να σηκωθώ, λέω ''μου τον σκότωσαν τώρα!''. Με πετάξανε εδώ αναίσθητη. Εδώ ακούω τη φωνή του αρχηγού που λέει '' Γιώργο σκοτώστε την'' και μου δίνει μία κλωτσιά στα πλευρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις