Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η έννοια της λογικής έχει απωλέσει το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούνται στην ιατρική επιστήμη...

 


Νίκος Πρασσάς

«Ασθενής» είναι εκείνο το άτομο που έχει εκδηλώσει τα κλινικά συμπτώματα μίας ασθένειας – ο όρος «ασυμπτωματικός» με την έννοια που χρησιμοποιείται σήμερα

είναι ιατρικά λανθασμένος. «Άρρωστος» ή «ασθενής» στα αγγλικά σημαίνει «ill». «Αδιάθετος» σημαίνει «sick», είτε με πονοκέφαλο ή έναν τοπικό πόνο κ.ά. που περνάνε σύντομα με ένα παυσίπονο, εντριβή ή ρόφημα βοτάνου.

Έκανα από περιέργεια την ερώτηση σε κάποιους φίλους γιατρούς εδώ στην Αγγλία, να μου πουν ποία είναι η διαφορά του «άρρωστου» και του «αδιάθετου», και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν επακριβώς, οι περισσότεροι δε μου είπαν ότι είναι το ίδιο.

Τους ανέφερε πώς κάθε λέξη στα ελληνικά μιλά από μόνη της. Ο «άρρωστος» ή «ασθενής» σημαίνει «someone without strength», ο «δίχως δύναμη» ή ρώμη και σθένος, και το «αδιάθετος» σημαίνει «no available» ο «μη διαθέσιμος να παρευρεθεί πρόσκαιρα κάπου».

Η έννοια της λογικής έχει απωλέσει το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούνται στην ιατρική επιστήμη, και πιστεύω εσκεμμένα παρατηρείται η παραχάραξη της ελληνικής γλώσσας από το ΜασωνοΣιωνιστοΒαυαρικό Ιερατείο. Εάν δεν αμυνθούμε μπροστά σε όλους τους πληρωμένους αδρά κομπογιαννίτες της συμφοράς, αντί να συγκεντρώνονται οι κυνηγημένοι και θιγμένοι ιατροί και δικηγόροι στα τηλεοπτικά παράθυρα για μία ακόμη θέση (συμβολαίου συστημικού προσκυνήματος) στο Ξενοβούλιο, χανόμαστε για πάντα!

Μια ομάδα εργασίας που συγκροτήθηκε μετά από μια Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Κοινωνία της Πληροφορίας (WSIS) με πρωτοβουλία του ΟΗΕ, πρότεινε τον ακόλουθο ορισμό της διακυβέρνησης του Διαδικτύου ως μέρος της έκθεσής του, τον Ιουνίου 2005. «Η διακυβέρνηση του Διαδικτύου είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή από κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών στους αντίστοιχους ρόλους τους, με κοινές αρχές και κανόνες διαδικασιών λήψης αποφάσεων και προγραμμάτων που διαμορφώνουν την εξέλιξη και την χρήση του Διαδικτύου».

Η εποχή του ίντερνετ σώματος της «κοινωνίας πολιτών» είναι ήδη εδώ και καθημερινά εγκαθίσταται με βραχιολάκι από τις απανταχού «κυβερνήσεις», πρώτα στον τομέα της εργασίας μέχρι να μπολιαστούν όλοι οι α(μερι)μνοί επί της Γης. Επίσης οι άνθρωποι και οι μελλοντικές γενιές ή ορθότερα τα καινούργια μοντέλα των νέων υβριδιακών ρομπότ, με αριθμό στο σασί τους (μποτ), αντί ονόματος όπως σήμερα, θα έχουν και «προνομιακές» ενσωματωμένες τηλεκινητικές δυνάμεις για να δρουν και από απόσταση σε μερικές εφαρμογές στυλ τηλεχειριστηρίου. 

Μην παραξενεύονται αυτοί οι μπολιασμένοι που κολλάνε πάνω τους ψαλίδια, κέρματα, κλειδιά κατασκευασμένα από μέταλλα που δεν έλκονται ούτε από έναν φυσιολογικό μαγνήτη. Θα δουν πολλά ακόμη τα μάτια τους εάν ζήσουν, αλλά μην περιμένουν απάντηση από κανέναν ιατρό της γειτονιάς, τον παπά της ενορίας, τον δάσκαλο του σχολείου κ.ά. Αφού υπάλληλοι είναι κι αυτοί με χαμηλή πρόσβαση στην διαβάθμιση του απορρήτου, κάνοντας την δουλειά τους σύμφωνα με τα απαραίτητα κοινά σε όλους δικαιολογητικά που έχουν όταν λάβουν την δουλειά, και η οποία δεν θα είναι ισόβια από εδώ και στο εξής. Αφού κανείς δεν θα είναι ισόβιος και σίγουρος σε αυτήν την «ζωή», μιας και όλα αλλάζουν προς το καλό μόνον των εχόντων την εξουσία, και δεν εννοώ τους υποκριτές πολιτικούς υπηρέτες τους, αφού κι αυτοί «άνθρωποι» ήταν πριν υπογράψουν το συμβόλαιο (και του δικού τους) θανάτου με τον Σατανά.

Ο Klaus Schwab συγγραφεύς και ενορχηστρωτής του «Great Reset» είχε μιλήσει το 2016 σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το τσιπάκι που θα έχουν όλοι οι ...άνθρωποι, γι’ αυτό και η καταπιεστική κυβερνητική προσταγή να κάνουν όλοι το μπόλι. Δηλαδή εν συντομία αντί ο άνθρωπος να χαίρει της νέας τεχνολογίας πατώντας το κουμπί της τηλεόρασης χωρίς να σηκώνεται από τον καναπέ, θα γίνεται ο ίδιος το τηλεκοντρόλ που θα κατευθύνεται από το Γενικό Κέντρο της Κεντρικής Ευρώπης, μέσω του οποίου θα παρακολουθείται με σύνδεση των στατικών δορυφόρων του Έλον Μασκ, ενός ιδιώτη που είναι ιδιοκτήτης και των δύο «τεχνολογιών» μέσω της εγκατάστασης στο σώμα του από το μπόλι με πατέντα ιδιοκτησίας του Μπιλ Γκέιτς –και οι δύο του «ιδιωτικού τομέα» για να τριτώσει το κακό του ορισθέντος από τον ΟΗΕ ...κυβερνοχώρου ή της (δια)κυβέρνησης του ανθρώπου μέσα στον χώρο που ζει, εργάζεται και αναπνέει. 

Η λεγόμενη «ακίδα» που βρίσκεται σε όλα τα μπόλια είναι μία «κβαντική μικροβελόνα» που εμπεριέχει πληθώρα αγνώστων στοιχείων, μη ανακοινώσιμων στο ευρύ κοινό, το οποίο ακόμη βασίζεται στους απληροφόρητους γιατρούς που κάποτε ανταμοίβονταν με ένα ταξίδι στον εξωτικό Ειρηνικό για την συνταγογράφηση του χημικού χαπιού ή κοινώς φαρμάκι στον (αγιάτρευτο) ασθενή τους. Και σήμερα με ανταμοιβή μέσω «προγράμματων», ώστε να δικαιούνται θεσμοθετημένα λόγω «ακαταδίωκτου» να ξεστομίζουν ότι ανοησία τους έρθει στο κεφάλι. «Ο ιός μεταδίδεται από την μουσική», ή «Το Πάσχα θα το περάσετε στα σπίτια σας»! 

Αυτές οι χημικές ουσίες ενεργοποιούνται και λειτουργούν κάτω από ορισμένες συχνότητες ως αυτοφωτιζόμενοι ανιχνευτές που θα παρέχουν στοιχεία απαραίτητα για όλες τις ζωτικές λειτουργίες του ατόμου και την παρέμβαση του έχοντος το κοντρόλ ελέγχου για ο,τιδήποτε χρειαστεί αναγκαίο ή ακόμη και άμεση παρέμβασή του –επιδιόρθωση, επαναφορά έως και ακαριαίο θάνατό του (εκτέλεση σε περίπτωση διαφυγής).   

Ο άνθρωπος δεν θα παρακολουθείται από τις κάμερες, αλλά μπήκε μέσα στις κάμερες και θα είναι ο ίδιος ο δέκτης κι ο πομπός μηνυμάτων στο κορμί του από το κορμί του για να ελέγχεται ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκεται, τί κάνει, εάν δουλεύει πολύ ή λιγότερο από τον ενδεδειγμένο ρυθμό λειτουργίας του κ.ά. Ο πρώην άνθρωπος τα κατάφερε μέσω της παθητικότητάς του και της ευπιστίας του προς το (εγκεκριμένο) ψέμα, αφού του συνωμοσιολόγου η αλήθεια γίνεται στίχος σκετς τύπου συστημικών γελωτοποιών «Αρβύλας» ή κάποτε του «Λαζόπουλου», όταν διακωμωδούσε τους «νεφελίμ» και «ελοχίμ» ο αδιάβαστος, και το κοινό εξαπατείται ασυστόλως παρακολουθώντας τους με μένος. Επειδή πλέον ο «τηλεθεατής» σταμάτησε να σκέπτεται, να δουλεύει και να μην παράγει ή να δημιουργεί, ώστε να αποτελεί ο ίδιος πλέον το Προϊόν μέσω των μεσαζόντων πολιτικών του υπαλλήλων που παίρνουν εντολές από το Σύστημα για να διασκεδάζονται με χιούμορ, όσο και από τους ιδιώτες αφεντικά τους σαν τον Μάσκα και τον Πόρτα, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα τα υγειονομικά και ατομικά χαρακτηριστικά τους δια «νόμου».

Αφού όλα τα παράνομα παράλογα νόμιμα κυκλοφορούν στις αεροσυχνότητες για να τα χειροκροτούν οι υπνωτισμένοι υποψήφιοι μελλοθάνατοι, σε απάντηση της φίλης μου Αριστονίκης, που αναρωτιέται για τον σκοπό του ανθρώπου πάνω στην Γη, αφού κανείς πλέον δεν του διδάσκει ή διδάσκεται λανθασμένα. Θα της απαντήσω πώς τώρα πριν μεταλλαχθεί σε «υπεράνθρωπος», χρειάζεται να προμηθευτεί ένα ζευγάρι παπούτσια αθλητικά και να δραπετεύσει από τον Παραθύρα, και να την κάνει με ψηλά πηδηματάκια. 

να περάσει ανεβαίνοντας τα υψηλά τείχη της Ανταρκτικής, η οποία φυλάσσεται με νύχια και με δόντια από ολοένα και αυξανόμενους διεθνείς στρατούς (άραγε αναρωτήθηκε κάποιος γιατί;), ώστε να βρει την σωματική του Διέξοδο, μήπως και γλυτώσει την μετατροπή του από το μπόλι έξω από το Μάτριξ πρώτα. Εκτός εάν έχει βρει την ψυχική του δίοδο μέσω της Πίστης του προς τον Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι κι ο μόνος εντεταλμένος για να τον βγάλει από την ειδική Πύλη του συνολικού Μάτριξ που θα τον οδηγήσει στον Κόσμο του Φωτός αλώβητο, ελεύθερο και πάντα πληρωμένο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις