Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Συντετριμμένοι φίλοι και οικογένεια της 42χρονης Θέκλας Δημητρίου που έχασε τη ζωή της μετά το θρομβοεμβολικό επεισόδιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 


Σαν κεραυνός εν αιθρία ο θάνατος της 42χρονης Θέκλας Δημητρίου, στα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό της.

Σύσσωμοι φίλες, φίλοι, γνωστοί και οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας σπεύδουν να την αποχαιρετήσουν με λόγια αγάπης και συγκίνησης με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις αναρτήσεις οι αναφορές από τους ανθρώπους που την γνώριζαν για το πόσο καλή γυναίκα ήταν γεμάτη ευγένεια και προθυμία για να βοηθήσει τους συνανθρώπους της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο προσωπικός ιατρός της άτυχης 42χρονης απέστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, τονίζοντας ότι ο θάνατος της Θέκλας Δημητρίου συνδέεται με τον εμβολιασμό.

Με τη σειρά τους οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες θα προχωρήσουν στη συλλογή όλων των στοιχείων για να γίνει ενδελεχή έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου στην εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον συνοικισμό Ανθούπολης στις 10:00 π.μ. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές. Η 42χρονη καταλείπει σύζυγο και παιδί. 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις