Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τέλος η υποχρεωτική μασκοφορία σε εξωτερικούς χώρους για όλους τους πολίτες! - Αποφασίζεται την Πέμπτη


 Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί πως το πρώτο «προνόμιο» των εμβολιασμένων είναι πως δεν θα φορούν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους - Την Πέμπτη οι αποφάσεις

Το τέλος της υποχρεωτικής μασκοφορίας φτάσει και μάλιστα θα αφορά όλους τους πολίτες και όχι μόνο τους εμβολιασμένους!

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη 24 Ιουνίου αναμένεται να συνεδριάσει η ολομέλεια της επιτροπής εμπειρογνωμώνων με σκοπό να δώσει το πράσινο φως για να μην φοράμε πλέον μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. 

Το ενδιαφέρον είναι όμως πως η κατάργηση της χρήσης της μάσκας θα αφορά όλους τους πολίτες σε εξωτερικούς χώρους ανεξάρτητα αν θα είναι διπλά εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος. Για παράδειγμα, κάποιος που περπατά μόνος του στον δρόμο δεν θα χρειάζεται να φοράει μάσκα είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι. 

Κάτι που είναι ταυτόχρονα και εμπαιγμός προς τους εμβολιασμένους, καθώς η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί «προνόμια», όπως η κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας, μόνο που όπως όλα δείχνουν αυτό θα ισχύει τελικά για όλους. 

Που θα είναι υποχρεωτική η μάσκα 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλο συνωστισμό η μάσκα θα είναι υποχρεωτική. Σε αυτούς τους χώρους συμπεριλαμβάνονται τα γήπεδα, τα θέατρα, οι συναυλίες, τα μέσα μεταφοράς κ.α.

Τι θα γίνεται στους κλειστούς χώρους

Οι «ειδικοί» εκτιμούν ότι από επιδημιολογικής και εμβολιαστικής πλευράς θα μπορούσαμε να βγάλουμε από τώρα τις μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, ωστόσο ενώ οι επιστήμονες δηλώνουν θετικοί είναι δύσκολο από πλευράς Πολιτείας το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί και να επιτηρηθεί καθώς θα χρειάζεται ειδική μέριμνα έτσι ώστε να μπορούν για παράδειγμα να σκανάρονται τα barcode των πιστοποιητικών εμβολιασμού για να διαπιστώνεται η γνησιότητά τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις