Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο με το χαμένο φιαλίδιο της Pfizer – Γιατί το είχε πάρει μια 81χρονη


 Το φιαλίδιο είχε εξαφανιστεί χθες (29/06) μυστηριωδώς από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο

Στη σύλληψη μιας 81χρονης, η οποία βρισκόταν τελικά πίσω από την κλοπή του φιαλιδίου με τις δόσεις εμβολίων της Pfizer, από εμβολιαστικό κέντρο στον Εύοσμο, προχώρησαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Το φιαλίδιο είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε τελικά, υπεύθυνη γι΄ αυτό ήταν μια ηλικιωμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με το thestival.gr, η 81χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το πήρε για ενθύμιο.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι το παρέδωσε πίσω, συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί και στον εισαγγελέα προκειμένου να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν στις 10:40 το πρωί της Τρίτης (29/06) ότι ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer δεν βρισκόταν στη θέση του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τη διευθύντρια στην αστυνομία, με αποτέλεσμα στο Κέντρο Υγείας να σπεύσει περιπολικό. Οι υποψίες από την πρώτη στιγμή έπεσαν σε κάποιον πολίτη που πήγε στο κέντρο για να εμβολιαστεί, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι αυτός θα ήταν μια 81χρονη!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις