Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πήρε άδεια από τη φυλακή και δε γύρισε… ποτέ


 Οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες (5/6) στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος τέλη Ιουλίου του 2020 δεν επέστρεψε στο Κατάστημα Κράτησης που κρατούνταν, ως όφειλε μετά από τακτική άδεια εξόδου.

Σημειώνεται ότι, στον 64χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (10) ετών και (29) μηνών για απάτη, υπεξαίρεση, υπεξαγωγή έγγραφου, απάτη κατ’ εξακολούθηση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συρροή.

Ακόμη, στοχευμένη επιχειρησιακή δράση Βραδινές ώρες χθες (05-06-2021) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλεως, Διαλογή ΟΣΕ, Ν. Σιδηροδρομικό Σταθμό και των ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Κατά τη στοχευμένη δράση ελέχθησαν συνολικά (233) άτομα, προσήχθησαν (35) αλλοδαποί, από τους οποίους οι (7) συνελήφθησαν, διότι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονής τους στην χώρα, ενώ βεβαιώθηκαν και (4) παραβάσεις για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις