Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Το σαρδάμ του Μπάιντεν: Όταν έκανε τον Πούτιν… Τραμπ


 Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φαίνεται δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν… Αλλιώς δεν εξηγείται πώς μπέρδεψε τον Πούτιν με τον Τραμπ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν κατάφερε να αποφύγει το σαρδάμ.

Παρότι στα πρώτα 5 λεπτά της τοποθέτησής τους ανέφερε αρκετές φορές το όνομα του Πούτιν και σωστά, η γλωσσική τρικλοποδιά δεν αποφεύχθηκε.
Στο έκτο λεπτό του βίντεο ο Τζο Μπάιντεν αναφέρεται για ακόμα μία φορά στον Ρώσο Πρόεδρο, ωστόσο, άγνωστο τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα, στο μυαλό του ήρθε ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ.
Έτσι, δεν υπέπεσε στο σφάλμα και αποκάλεσε τον Πούτιν, Τραμπ. Λάθος που διόρθωσε άμεσα και ουσιαστικά ακούστηκε μία σύντμηση Τραμπούτιν…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις