Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Το σύστημα οργανώνεται, εμβολιάζει, λοβοτομεί, διδάσκει ληψή μάθηση. - ...ομάδας ως απάνθρωπες «κατσαρίδες»

 


Νίκος Πρασσάς

Το εμφύτευμα από το μπόλι μεταβάλλει τις αισθήσεις των μπολιασμένων για να δείξει τους ανθρώπους της ανεμβολίαστης ομάδας ως απάνθρωπες «κατσαρίδες»

. Όρος που χρησιμοποιήθηκε στον Β΄ Παγκ. Πόλεμο από τους Ναζί για τους Εβραίους και για την μειονοτική ομάδα των ανθρώπων της φυλής Τούτσι από τον Leon Newgezera στην Ρουάντα που σκοτώθηκε πάνω από το 70% των κατοίκων της στην γενοκτονία του 1993, όσων δεν διέφυγαν στα όμορα κράτη. 

Στους Ναζί χρησιμοποιήθηκε η προπαγάνδα μέσω του ραδιοφώνου, των μεγαφώνων των δημοσίων ομιλιών και των αφισών για να τους βάλουν το κίτρινο αστέρι στο μπράτσο των «κατσαρίδων», όπως οι μουσουλμάνοι έκαναν το ίδιο τον Μεσαίωνα στους «άπιστους». Στην Ρουάντα χρησιμοποιήθηκε η καθημερινή πλύση του εγκεφάλου μέσω της τηλεόρασης που σε συστοιχία με τον εμβολιασμό χρησιμοποίησε τους ανθρώπους ως πειραματόζωα για το πείραμα που ζει και πάλι ο κόσμος σήμερα μέσω της εφεύρεσης (εδώ και 20ετία) του ιού (αιτία) για να εμβολιαστεί (αφορμή). 

Στην Αγγλία όπου ζω, τα παιδιά των γειτόνων φίλων μου που πηγαίνουν στο σχολείο, μου είπαν, ότι προχθές η δασκάλα τους είπε, «σε περίπτωση θανάτου δεν χρειάζεται να φοράτε μαύρα ρούχα όπως κάνουν οι γονείς σας, αλλά να ντύνεστε όπως θέλετε». Όταν κάποιο παιδί την ρώτησε, «πού πάει ο άνθρωπος μετά τον θάνατο», εκείνη του απάντησε, «πηγαίνει εκεί που η θρησκεία του καθενός πιστεύει».

Οι άνθρωποι του μέλλοντος δεν θα υπερβαίνουν τα 50 έτη. Το σύστημα οργανώνεται, εμβολιάζει, λοβοτομεί, διδάσκει ληψή μάθηση. Ο κόσμος έπαψε να διαβάζει κι ακούει αυτά που θέλουν να ακούσει ως μαθητής, αλλά κι αυτά που διαβάζει από νεαρή ηλικία είναι ελεγχόμενα και εγκεκριμένα από το φέρον λανθασμένο όνομα «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο», κι όταν μεγαλώσει κοιμάται στο παραμύθι του αφηγημάτων των «εγκεκριμένων» μαθημάτων των «έγκριτων» πανεπιστημιακών «σπουδών». Γι’ αυτό όταν βγαίνουν οι μισοί επιστήμονες που έχουν συνείδηση και κατάλαβαν το λάθος τους όταν μιλάνε και τους λένε «γραφικούς» οι άσχετοι που παίρνουν το χαρτζιλίκι κάτω από το τραπέζι για να διχάζεται η κοινή γνώμη και να παρακολουθεί το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου δεν είναι μόνον λοβοτομημένος αλλά πλέον και ολόκληρη η ανθρωπότητα υφίσταται λοβοτομή. 

Ο μελλοντικός εικονικός έρωτας διαδίδεται μέσω των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο ή στο πακέτο προσφοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης. Μία γενιά προδιατεθειμένη το «σεξ» ώστε να είναι μέρος της φαντασίας της και όχι πραγματικό συναίσθημα της διάθεσης προς ζωή και ευεξία, αλλά στην τροφή της πρόσκαιρης επιθυμίας, όπως το «fastfood». Παντού εντυπώσεις με παραστάσεις φαντασίωσης μετά από την πόση χαπιών παρενεργειών των αισθήσεων με παραισθήσεις και εμπνεύσεις τέχνης σατανικές, τραγουδιών από χρήση ναρκωτικών και κινηματογράφος από μία εμετική αιματοβαμένη και εξωγήινη αυτοδιάθεση του αδύναμου να αντισταθεί ανθρώπου στην διάθεση του φόβου προς το παράλογο.

Στοχευμένοι στόχοι οι σκοποί κάθε ανθρώπου δίχως μέλλον με περιορισμένη μάθηση ή δυσκολία στην μάθηση εξ ου και η «δια βίου μάθηση», ώστε να λειτουργεί . Μία ζωή δίχως πρόγραμμα αλλά υπό τις διαταγές του Συστήματος με ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για να σε ελέγχει και να σε κάνει τεμπέλη για να σε ξεφορτώνει όποτε θέλει. Επειδή ο άνθρωπος όταν δημιουργεί ξυπνάει μέσα του η Δημιουργία, αισθάνεται «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση», όπως τον έπλασε ο Θεός έξυπνο, αυτάρκη, αυτόβουλο και αυτεξούσιο ον της λογικής με τις επιλογές του, και όχι όπως ο σατανάς τον θέλει κοιμισμένο, υπάκουο και προσκυνημένο να προσμένει στις ουρές των άλλοτε κομκουνιστικών καθεστώτων του ολοκληρωτισμού, όπως και στον στρατό.

Το συναίσθημα, η ανθρωπιά και η φιλοσοφία που εξαφανίστηκαν, αντικαθίστανται σταθερά με την καθοδήγηση των νέων παιδιών της πολιτείας, τα οποία δεν θα είναι καν ικανά να λειτουργήσουν ως άνθρωποι. Τα παιδιά μεταλλάσσονται από τα δήθεν εμβόλια κατά των παιδικών ασθενειών, για να μην έχουν καν ανοσοποιητικό σύστημα, για όσους δεν γνωρίζουν και δεν πιστεύουν. Αλλά είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν πλέον για να σηκωθούν από τον καναπέ να αμυνθούν και να αντιδράσουν, ώστε να μην συμβούν αυτά που είναι στα σκαριά έτοιμα να εφαρμοστούν τον Σεπτέμβριο. 

Οι μελλοντικές γενιές, εάν επικρατήσει η μάχη του Κακού μέσω των δαιμόνων επί των Ανθρώπων, ώστε να δημιουργηθούν οι νέες άψυχες ζωές που αποτελούν το 1/3 της σημερινής αρένας στον στίβο του καθημερινού αγώνα του ανθρώπου υπέρ της ζωής κατα του κακού, θα ελαχιστοποιηθούν μέχρι να εξοντωθούν και οι ελάχιστοι εναπομείναντες αρνητές του μπολιάσματος. 

Οι άνθρωποι υβρίδια ή ρόμποτς θα είναι η νέα γενιά των «γενίτσαρων» που θα κυνηγήσει τα επόμενα θύματα μίας καθολικής γενοκτονίας που θα δικαιολογείται από τον στρατό ως γενετικός καθαρισμός του «παλαιού», ώστε να ολοκληρωθεί ο προσχεδιασμένος τελευταίος Μεγάλος Πόλεμος που θα είναι θρησκευτικός πρωτίστως και θα καταλήξει σε γενοκτονία των υπολοίπων που θα επιζήσουν έξω από την πόλη των ένοπλων πολιτών, αφού οι ένοπλοι πολίτες της φύσης θα είναι βάρος επειδή κλέβουν την τροφή και ξεμυαλίζουν με τον τρόπο ζωής τους το ποίμνιον εντός των τειχών, όπως άλλωστε συνέβαινε τον Μεσαίωνα ή τα χρόνια του κομμουνισμού. Η ελευθερία θα θεωρείται παράνομη. 

Επειδή οι εναπομείναντες λαοί θα κυκλοφορούν ελεύθερα και θα βλέπουν την ομάδα τους ως φυσιολογικούς ανθρώπους που απολαμβάνουν την φύση όπου κι ανήκουν, ο στρατός θα τους αντιμετωπίζει ως «κατσαρίδες», επειδή η φύση θα πρέπει να ανήκει στον «δημιουργό», που θα την εκμεταλλεύεται προς ίδιον όφελος μιας και η τεχνολογία θα αντικαταστήσει ακόμη και το κρέας, όπως είχε γίνει από την δεκαετία του 70 από συστατικά του πετρελαίου στις πρώην ανατολικές χώρες του άλλοτε κομμουνιστικού Μπλοκ, και συνεχίζει ακόμη, που δεν είχαν να θρέψουν τους πληθυσμούς τους. 

Οι εναπομέιναντες (πρώην) άνθρωποι και οι μελλοντικές «κατσαρίδες» θα σπάσουν τον κώδικα του εμφυτευμένου τσιπ των ζόμπι, που εμπεριέχεται στα πρώτα μοντέλα από το άλλοτε μπόλι και στα νεώτερα από το χάραγμα, που μετέτρεψε μερικούς από τους πρώην ανθρώπους σε υβρίδια και δη στρατιώτες. Ώστε μερικοί από αυτούς να δουν πραγματικά ότι οι άνθρωποι είναι «πραγματικοί άνθρωποι» και όχι «κατσαρίδες», και ότι δεν ζουν σε βάρος της «ανθρωπότητας» όπως θα ισχύει μέχρι τότε με την αιτιολογία ότι δεν ακολουθούν τους συντεταγμένους επιβαλλόμενους νόμους του Συστήματος, που αποσπά την προσοχή από την αφοσίωση σε αυτό μέσω του σεξ (ο έρωτας θα αποτελεί απηγορευμένη έννοια), των συναισθημάτων που αποκτώνται από την φύση, όσο την κοινωνικότητα και των διαλογισμών ανάμεσα στους ανθρώπους, που παύει λόγω «μάσκας» και «κοινωνικής απόστασης» ήδη από τις μέρες μας. 

Το εμφύτευμα θα μεταβάλλει τις αισθήσεις των στρατιωτών υβρίδιων, η καθημερινή πόση χαπιών θα αφαιρεί την μνήμη και θα προσδίδει «έκσταση» προσωρινή στους πολίτες υβρίδια, έτσι ώστε να μπορούν να σκοτώσουν και να απαρνηθούν τις ρίζες του μακρινού παρελθόντος τους χωρίς δισταγμό ή τύψεις, όπως οι σημερινοί υποτίθεται κοινωνικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την παλαιά Γνώση για να αρνούνται την Αλήθεια λόγω της πλαστής κατασκευασμένης μικρής ιστορίας ή του πλαστού αφηγήματος των 5000 π.Χ., την οποία τους παρουσιάζουν οι «συνωμοσιολόγοι» ή «κατσαρίδες» ως πάνω από 40.000 χρόνια και πλέον. Κι οταν τους μιλάς γι’ αυτό σου απαντούν, «Ε, και ποιο το όφελος». Βασιβουζούκε, για να γνωρίζεις πώς (σε) δουλεύει το Σύστημα, για να μην λες μόνον πώς «η ιστορία επαναλαμβάνεται», αφού δεν πράττεις κάτι για να το σταματήσεις, αφού δεν γνωρίζεις ποίος κινεί τα νήματα, που τότε το γνώριζαν!

Και, θα είναι ευρέως γνωστόν ότι έκαστος νέος στρατιώτης όσο και νέος πολίτης εάν μάθουν την «αλήθεια» πριν τους δοθεί το χάπι για να επιλέξουν, ότι συναίνεσαν για την πράξη σε αυτή την «συμμετοχή», όταν στρατολογήθηκαν προτού αποσβεστεί η «μνήμη» τους. 

Οι νέοι άνθρωποι έχουν την επιλογή να επιστρέψουν ξανά πριν το στάδιο του εμφυτεύματος και την κατάσταση της πρώην μνήμης τους δίχως επακόλουθα, αλλά εάν επιλέξουν το δεύτερο, θα εξαφανιστούν. Και τότε αφού δεν θα ισχύει ο θεσμός της οικογένειας, το κράτος θα είναι ο απόλυτος διαχειριστής της εξουσίας πάνω στο μποτ των υβριδίων του.

Μπολιασμένοι εναντίον φυσιολογικών και Άνθρωποι εναντίον υβριδίων.

... 

Διαλέγετε και παίρνετε, θρησκευόμενοι, ιδεολόγοι, συνδικαλιστές, ζωόφιλοι, παιδόφιλοι, ασεξουαλικοί, οι της πράσινης ανάπτυξης άπραγοι ακτιβιστές κατά του περιβάλλοντος κι όχι υπέρ, ή κοινώς οικΩλόγοι. Όλοι τους τρόφιμοι του Συστήματος, και ότι άλλο ακόμη δεν ..(συμ)μαζεύεται. Δεν μετράει ο τίτλος, αφού ο αγώνας είναι ο ίδιος για όλους όσο η «έκσταση» που βιώνουμε έξω από την στάση της λήθης του σώματος ή του μελλοντικού μποτ μέσω της Αλήθειας από το κυνηγητό της εσκεμμένα κρυμμένης Γνώσης που σε οδηγεί στον κόσμο του Φωτός. Και ενισχυόμενης πλέον δια της «τεχνητης μνήμης» της Αμνησίας για να ακολουθήσει ο καθείς από εμάς τον δρόμο (της ψυχής) του έξω από τον μεταβλητό λαβύρινθο της σκιάς του χάους του Μάτριξ με παγίδα τον χρόνο (ώστε να πεις το μεγάλο ΝΑΙ ή ΟΧΙ). 

Το επίπεδο της ζωής αλλάζει βαθμό δυσκολίας και οι οδηγίες δεν είναι πλέον υπόλογες του γραπτού Λόγου και αυτοκαιόμενες μετά το διάβασμά τους ή (έστω και θρησκευτικά ή λαθεμένα) καθοδηγούμενες, αλλά είναι ψηφιακές και προς τούτο άγραφες εντολές, όπως ο παράνομος νόμος, που επισημοποιεί το Άνομον, το Παράλογον και το Άδικον στην κανονική εξέλιξη της ζωής που (απο)καθίσταται πλέον ως ανακύκλωση. Καλή Επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις