Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Τουρκικά ''ουρλιαχτά'': ''Έρχεται το «Ορθόδοξο Βατικανό» στην Κων/πολη

 


Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Σφοδρή επίθεση σε Μπάιντεν: ''Στηρίζει την Ελλάδα & θέλει ανεξάρτητο Κουρδιστάν''!

Νέα επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο γνωστός Ναύαρχος Cihat Yaycı, ο οποίος επηρεάζει την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.  

''Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν συμπεριφέρονται σαν μέλος του ΝΑΤΟ. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τρομοκράτες. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις θέσεις των Ελλήνων. Η συμπεριφορά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τις ιδρυτικές και συμμαχικές αρχές του ΝΑΤΟ!''

''Έλληνες διαγράψτε απο το λεξιλόγιό σας την λέξη Γενοκτονία'

Το πρόβλημα για τις ΗΠΑ δεν είναι οι S-400. Οι S-400 είναι μια δικαιολογία. Πίσω από αυτό είναι η Ανατολική Μεσόγειος. Υπάρχει μια προσπάθεια να αποτραπεί η Τουρκία από το να ακολουθήσει ανεξάρτητες πολιτικές. Ο Μπάιντεν εδώ και 49 χρόνια είναι κατά της Τουρκίας. Το ψευδώνυμο του Biden είναι «Bidenopoulos». «Είμαι Έλληνας», λέει. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποτελέσματα με μια τέτοια αμερικανική διοίκηση. Ο Μπάιντεν λέει: «Θέλω να να δω την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους». Αυτά είναι ασύμβατα με συμμαχίες.  

Μετά από αυτό ξέρετε τι θα έρθει; Ένα ''Ελληνορθόδοξο Βατικανό'' στην Κωνσταντινούπολη. Το λένε ανοιχτά. Πρόκειται για ένα έργο που διαταράσσει την ενότητα και την ακεραιότητα της Τουρκίας. Ταυτόχρονα, η Τουρκία πρέπει να διαφοροποιήσει τα οπλικά της συστήματα. Δεν θα πρέπει να αγοράζουμε όπλα από την Δύση.''

''Η απομόνωση της Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο, από την Κύπρο σημαίνει το τέλος του Τουρκικού Έθνους. Αυτό θα σήμαινε μια νέα Συνθήκη των Σεβρών με το πρόσχημα των λεγόμενων καλών σχέσεων. Δεν θα πρέπει να προκληθούν νέες απώλειες.

Να τι λέει σήμερα η Τουρκία:

Η Τουρκία είναι κυρίαρχο κράτος.

Η συμφωνία με τη Λιβύη αποτελεί μέρος της εθνικής ενότητας και ακεραιότητας της Τουρκίας.

Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από τη λύση δύο κρατών στην Κύπρο.

Δεν υπάρχει η παραμικρή παραχώρηση στο PKK 

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα επιβίωσης της Τουρκίας. Η μόνη διέξοδος της Τουρκίας είναι να στέκεται όρθια και δεν πρέπει ποτέ να θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά της δικαιώματα και συμφέροντα.'' 

Είναι ξεκάθαρο πως οι Τούρκοι ανησυχούν. Η νέα νομοθεσία από τους Μενέντεζ-Ρούμπιο, το οποίο κατέθεσαν οι Γερουσιαστές, προβλέπει την περαιτέρω αναβάθμιση, συνεργασία και υποστήριξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόκειται για μία είδηση που πρώτο δημοσίευσε το Πενταπόσταγμα στην Ελλάδα. 

Η συγκεκριμένη κίνηση προφανώς και ενόχλησε τους Τούρκους, οι οποίοι ανέφεραν τα εξής: ''Οι γερουσιαστές Menendez και Rubio αποφάσισαν: "Ας δώσουμε τα F-35 που παράγονται για την Τουρκία στην Ελλάδα", αναφέρει η YeniSafak.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις