Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Αγία Βαρβάρα: "Είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, μου πέταξε απορρυπαντικό" - Η κατάθεση του 75χρονου


 Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με το θύμα του προχώρησε ο 75χρονος στην Αγία Βαρβάρα.

Για τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του την οποία καθ' ομολογίαν του δολοφόνησε μίλησε στην κατάθεσή του ο 75χρονος στην Αγία Βαρβάρα.

Ο άνδρας ανέφερε πως από το 1960 ο πατέρας του λειτουργούσε καθαριστήριο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων του 1980 το έγραψα στο όνομα της συζύγου του. Όπως είπε, ο ίδιος δούλευε στο κατάστημα και εκείνη βοηθούσε ενώ από το 1990 επέκτειναν τη δουλειά με καθαρισμό χαλιών.

«Το 2003 αγοράσαμε ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα με δάνειο και χτίσαμε πενταώροφη πολυκατοικία ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά μας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για τα χαλιά. Πληρώνω όλες τις δόσεις του δανείου έως τον Ιανουάριο του 2018, όταν εκείνη πήρε σύνταξη και τα ήθελε όλα δικά της. Εκείνη αρνούνται να γράψει το κατάστημα στο όνομά μου, ενώ είχε διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις. Αρνούνταν την επικαρπία στην κόρη μου από τον πρώτο γάμο και δεν την άφησε να φτιάξω διαμέρισμά της, καθώς η πολυκατοικία ήταν και στο δικό της όνομα. Το 2012 έδιωξε την κόρη μου, η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο μας και προσέλαβε άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι το οποίο εγώ έμαθα αργότερα» περιγράφει ο 75χρονος στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Σημείωσε δε πως έκανε υπομονή και επανέλαβε ότι το θύμα έδιωξε από το καθαριστήριο την κόρη του από τον πρώτο του γάμο και στη συνέχεια δεν της επέτρεψε να φτιάξει το διαμέρισμά της στην πολυκατοικία που είχε αγοραστεί με δάνειο από τον ίδιο.

«Επίσης μου έκλεψαν και μηχανήματα της δουλειάς. Έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω καινούρια ώστε η κόρη μου να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση με καθαριστήριο. Η σύζυγός μου πήρε και τα χρυσαφικά της αδερφής μου τα οποία είχα τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο του μαγαζιού και είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για μένα. Τα κοσμήματα αυτά της τα είχα ζητήσει επανειλημμένα, αλλά και την επικαρπία της κόρης μου. Είχα μάλιστα πλήρως και τα έξοδα του συμβολαιογράφου. Το 2018 την είχα ρωτήσει τι είχε κάνει με την επικαρπία και τα χρήματα του συμβολαιογράφου και εκείνη μου ανέφερε ότι τα είχε ξοδέψει για να επισκευάσει το αυτοκίνητό της» είπε.

Περιέγραψε μάλιστα και περιστατικό κατά το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα του είχε πετάξει απορρυπαντικό στα μάτια έπειτα από διαφωνία που είχαν.

«Φεύγοντας, μου πέταξε τα μάτια ένα πλαστικό κύπελλο με απορρυπαντικό, το οποίο μπήκε στα μάτια μου. Μετά από αυτό πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας όπως με είχε συμβουλέψει η δικηγόρος μου και κατέθεσα μήνυση για σωματική βλάβη» ανέφερε.

Περιέγραψε ακόμη πως ενώ ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε το 100 και ανέφερε ότι τη λήστεψε. Μετά από αυτό αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας που του έπαιρνε κατάθεση είπε ότι έπρεπε πρώτα να ολοκληρώσει και μετά να πάει στο τμήμα Ασφάλειας.

Συμπλήρωσε δε πως ο εισαγγελέας έκρινε πως η πράξη που τον κατηγορούσε τελικά η σύζυγός του δεν ήταν ληστεία αλλά ενδοοικογενειακή βία.
«Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντάς με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια» υποστήριξε.

Στη συνέχεια ο άνδρας περιέγραψε τι συνέβη το απόγευμα της 3ης Ιουνίου.
«Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 πήγα στο σπίτι της για να της ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, τη βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητό μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σαν μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε με την φράση “χέ… κα μα… α”. Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω, πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου».

Πρόσθεσε πως το πιστόλι το είχε πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσει. Ευχήθηκε δε να μην είχε συμβεί και πως το μετάνιωσε ενώ ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι τον Νοέμβριο του 2018 είχε πάθει εγκεφαλικό "από τη στεναχώρια" και λάμβανε έκτοτε φαρμακευτική αγωγή.
Αναφορικά με το πού βρήκε το όπλο, εξήγησε ότι το έχει στην κατοχή του 8 χρόνια έπειτα από μια μετακόμιση σε φιλικό σπίτι και πως δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ.

Αφού πυροβόλησε το θύμα του, είπε ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν θυμόταν τι έκανε.
«Αργότερα, ενώ βρισκόμουν στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας πεζός, επικοινώνησα τηλεφωνικά με την κόρη μου και της ανέφερα ότι έγινε κάτι τρομερό. Εκείνη μου είπε να περιμένω εκεί που είμαι για να έρθει, αλλά εγώ έφυγα. Όλο το βράδυ περιπλανιόμουνα πεζός και έφτασα μέχρι το Σκαραμαγκά. Δε θυμάμαι κάτι περισσότερο. Δεν επέστρεψα καθόλου στο σπίτι».

Πρόσθεσε πως το κινητό του το είχε συνεχώς μαζί του και είχε τελειώσει η μπαταρία.
«Βρισκόμενος σε άθλια ψυχολογική κατάσταση το πρωί, πήγα στο σπίτι της κόρης μου, με την οποία μίλησα και εκδήλωσα την επιθυμία να παραδοθώ στην αστυνομία, καθώς είμαι μετανιωμένος. Εκείνη επικοινώνησε με τον δικηγόρο και το απόγευμα της ίδιας μέρας παραδόθηκα στην αστυνομία παραδίδοντας ταυτόχρονα και το πιστόλι με το οποίο είχα πυροβολήσει».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις