Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Καταγγέλλουν «σκάνδαλο» μεγατόνων! Απέκρυψαν μελέτη σε σχέση με τον κορωνοϊό και τα εμβόλια, vid


 Στην «σέντρα» το CDC – Παραχάρασσαν στοιχεία, σύμφωνα με την καταγγελία – Τι αναφέρει η μελέτη

Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 52.000 υπαλλήλους και, σύμφωνα με όσα καταγράφονται, δείχνει πως εκείνοι που προηγουμένως νόσησαν από covid-19 δεν εμφανίζουν πρόσθετο όφελος μετά την λήψη του εμβολίου, ξεκινώντας και πάλι την συζήτηση για την ισχύ της φυσικής ανοσίας για όσους νόσησαν ήδη απ’ τον covid-19.

Μάλιστα στον τηλεοπτικό σταθμό Foxnews, αναφέρεται μάλιστα πως έχουν παρουσιαστεί τα δεδομένα της μελέτης στο CDC, αλλά εκείνοι συνέχισαν να παραχαράσσουν τα αποτελέσματα!!!!

O Thomas Massie,  μέλος του Κογκρέσου με τους ρεπουμπλικανούς απ’ το Κεντάκι, αναφέρει πως «η μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα όφελος απ’ το εμβόλιο εάν περάσατε ήδη covid και αναρρώσατε.

Τώρα ο λόγος που επαναλαμβάνεται είναι ότι το CDC το γνώριζε αυτό πριν από 6 μήνες… Αυτό είναι σκάνδαλο το οποίο αναφέρω.

Κάλεσα τον διευθυντή του CDC στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο και τους είπα πως τα δεδομένα της κλινικής μελέτης της Pfizer έδειξαν ότι δεν υπήρχε κανένα όφελος από το εμβόλιο σ’ εκείνους με προηγούμενη μόλυνση!!!!

Δεν είμαι αντιεμβολιαστής και δεν λέω ”πηγαίνετε να κολλήσετε covid, αντί του εμβολίου”, αλλά η έρευνα που βγήκε από την μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ ήταν μια μελέτη 5 μηνών -με πολλά άτομα

Κατά μέσο όρο είχαν 10 μήνες ανοσίας μετά από φυσική μόλυνση, φυσική ανοσία χωρίς εμβόλιο. Επομένως, οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να λένε  πως δεν γνωρίζουμε πόσο διαρκεί η ανοσία από την προηγηθείσα νόσηση από covid.

Γνωρίζουμε πως διαρκεί τουλάχιστον 10 μήνες επειδή κανείς στη μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ δεν επαναμολύνθηκε!!!! Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά ισχυρά δεδομένα μελετών για εσάς, δείτε την μελέτη απ’ το Ισραήλ.

Έχει 6 εκατομμύρια πληθυσμό. Πήραν ολόκληρο τον πληθυσμό του Ισραήλ και αυτό που βρήκαν ήταν πως η ανοσία παρέχεται από μια φυσική μόλυνση -και πάλι δε λέω ”βγείτε έξω και κολλήστε με φυσικό τρόπο αντί για εμβόλιο».

Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις