Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Πεκέρ: «Δεν έχω πεθάνει ή φυλακιστεί αλλά υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν» [vid]

 


Ύστερα από αρκετές μέρες, ο μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, ο άνθρωπος που έχει γίνει εφιάλτης για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με νέο βίντεο. Και έγινε ξανά το… θέμα της ημέρας στην Τουρκία.

Ο μαφιόζος εξήγησε γιατί πέρασαν δυο εβδομάδες χωρίς να ανεβάσει βίντεο. Την τελευταία φορά είχε «υποσχεθεί» αποκαλύψεις για τον γαμπρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά μετά… σιγή και αυτό προκάλεσε αίσθηση στην Τουρκία και φήμες πως είχε συλληφθεί.

Το βράδυ της Κυριακής (20.06.2021), όμως, ο Σεντάτ Πεκέρ ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι οι αρχές της χώρας όπου έχει διαφύγει (πιθανολογείται πως βρίσκεται στο Ντουμπάι) του ζήτησαν να μην ανεβάζει βίντεο για 15 μέρες τουλάχιστον καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Πεκέρ στο νέο βίντεο ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αξιότιμοι φίλοι μου, κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Γι᾽ αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο βίντεο. Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν… Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!»

Το νέο βίντεο του Πεκέρ άγγιξε γρήγορα τα 4 εκατ. views στο youtube.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις