Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

VIDEO - Εμβολιασμένοι στην Ελλάδα «σβήνουν» καθημερινά - 58χρονος πέθανε ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις...

 


Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τους θανάτους συμπολιτών μας μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, καθώς στην λίστα, έρχεται να προστεθεί ακόμη μια απώλεια ενός 58χρονου άνδρα από το Καρπενήσι ο οποίος εξέπνευσε λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο άνδρας είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech και πέθανε έξι μέρες μετά.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας που διεξήγαγε νεκροψία - νεκροτομή, προσωρινή αιτία θανάτου είναι πνευμονορραγία - συμφόρηση αγγειακού και φλεβικού δικτύου εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.


Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 58χρονου σχετίζεται με τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν, γνωστοποιήθηκε πως μια 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη νοσηλεύεται με θρόμβωση στο πόδι λίγο μετά από τη χορήγηση του εν λόγω σκευάσματος.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως μετά τον εμβολιασμό με το ίδιο σκεύασμα, κατέληξε την Κυριακή και ένας 61χρονος γιατρός στην Κατερίνη.


Ο 61χρονος κατέληξε μία μέρα τη λήψη της δόσης και υπογραμμίζεται πως και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο θάνατός του σχετίζεται με το εμβόλιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις