Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Τα viral της ημέρας: Οι πάπιες που έκαναν επιδρομή στην Νέα Υόρκη, η «μαγική» λέξη που ξυπνά έναν σκύλο και μια νέα έκπληξη από τη NASA


 Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:

 

Viral #1: Μια πάπια με τα παπιά της διασχίζουν την Νέα Υόρκη

Οι δρόμοι και οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης γίνονται συχνά μάρτυρες διάφορων παράδοξων περιστατικών. Μερικά από αυτά καταγράφονται σε βίντεο, τραβώντας την προσοχή και τα likes του – ακόμη μεγαλύτερου- κοινού των social media. Έτσι έγινε και με τη βόλτα μιας μαμάς πάπιας με τα παπάκια της στο Μπρούκλιν.

Η…παπιοσυμμορία εθεάθη αρχικά να διασχίζει την πολυσύχναστη 5η Λεωφόρο, σταματώντας την κυκλοφορία. Στην συνέχεια – και μάλλον διόλου τυχαία- η μαμά πάπια οδηγεί τα μικρά της σε έναν φούρνο. «Δε γνωρίζουμε τι παραγγείλανε», σχολιάζει ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο με την επίσκεψη των παπιών στο μαγαζί.

Λίγη ώρα μετά, στο Twitter ανέβηκε ένα τρίτο βίντεο, στο οποίο βλέπει κανείς έναν υπάλληλο του φούρνου να οδηγεί τα παπιά έξω από το κατάστημα, πετώντας ψίχουλα στο πεζοδρόμιο. Όπως ενημερωνόμαστε, η περιπλάνησή τους έληξε με τα παπιά να εγκαθίστανται, τελικά, στη «γωνιά» της πόλης που τους ταιριάζει περισσότερο: Το μεγάλο πάρκο Πρόσπεκτ του Μπρούκλιν, στο οποίο τα οδήγησε με ασφάλεια ένας καλόκαρδος περαστικός.

 

#2: Σκύλος ξυπνάει από βαθύ ύπνο, όταν ακούει να μιλάνε για το αγαπημένο του φαΐ

«Περιμένετε, θα πω την μαγική λέξη». Αυτό έγραφε η ανάρτηση του αφεντικού της Ζήνα, μιας κοιμισμένης σκυλίτσας η οποία είναι διατεθειμένη να ξυπνήσει μόνο για τους πλέον σημαντικούς λόγους: Για να πάει βόλτα ή για να φάει το αγαπημένο της φαΐ.

Στο βίντεο, που έγινε viral στο TikTok και το YouTube, ο ιδιοκτήτης της Ζήνα μας μιλά για την λατρεία που έχει η σκυλίτσα  στον περίπατο και το καλό φαγητό. «Αν με ακούσει να λέω την λέξη β-ό-λ-τ-α, ή την λέξη α-μ-ά-ξ-ι, θα πεταχτεί πάνω», μας ψιθυρίζει συλλαβιστά ο άνδρας.

Όσον αφορά το φαγητό, ο άνδρας ξεκαθαρίζει πως η Ζήνα έχει πολλές αδυναμίες, καθώς λατρεύει τα μπέργκερ, τον σολωμό, τις μπριζόλες, το μοσχάρι, ακόμα και το…φυστικοβούτυρο. Παρόλο που η Ζήνα θα φάει όλα τα παραπάνω με ευχαρίστηση, το άκουσμά τους δεν την συγκινεί αρκετά, ώστε να την ξυπνήσει ενώ κοιμάται.

Η «μαγική» λέξη είναι άλλη και πρόκειται για το πλέον αγαπημένο φαΐ της σκυλίτσας: Το κοτόπουλο. Πράγματι, μόλις ο ιδιοκτήτης της πει την λέξη «κοτόπουλο», η Ζήνα ανοίγει το ένα μάτι της και εν συνεχεία πετάγεται όρθια, σαν να θέλει να διαπιστώσει αν όλα ήταν ένα όνειρο ή αν, πράγματι, μια ζουμερή μερίδα κοτόπουλο περιμένει για να γίνει το επόμενό της γεύμα.

 

#3: H NASA μας ταξιδεύει 7.500 έτη φωτός μακριά, με ένα υπέροχο βίντεο

Το τηλεσκόπιο Χαμπλ της NASA κατέγραψε για ακόμη μια φορά πλάνα από το μακρινό σύμπαν, που κόβουν την ανάσα. Σε πρόσφατη ανάρτηση της διαστημικής υπηρεσίας στο Twitter βλέπουμε τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα σύννεφα από αέριο υδρογόνου, που απαρτίζουν το νεφέλωμα «Carina», σε απόσταση 7.500 ετών φωτός από τη γη.

Το viral βίντεο κατάφερε να προκαλέσει τον θαυμασμό και να εξάψει τη φαντασία των χιλιάδων θεατών που το έχουν παρακολουθήσει ως τώρα. Ορισμένοι παρομοίασαν τους σχηματισμούς του νεφελώματος με οροσειρά, ενώ για άλλους το σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από ταινίες φαντασίας, όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις