Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Αρκούν λέει σήμερα 15’’ με απόσταση ενός μέτρου για να κολλήσεις. Μέχρι «Χθες» ήθελε 10’ λεπτά, τώρα δευτερόλεπτα. «Αύριο» θα μπαίνει απ’ τον π*π* μας, γι’ αυτό να φοράμε τσίγκινα σοβρακάκια!

 


Βάλια Αλεξίου

Λοιπόν Φιλαράκια, χρόνια τώρα δεν πήγαινα σε μπαράκια κλπ, γιατί θεωρώ πως το να πας να πιείς κάτι, να το χρυσοπληρώνεις για να είσαι όρθιος και στριμωγμένος να σου πιάνει

ο καθένας τον κ***… είναι τουλάχιστον γελοίο και προσβλητικό! Αλλά και τώρα θέλω πολύ να σας δω καθιστούς και να μετρούν και τα πόδια σας από κάτω να δουν μήπως δεν είστε στην σωστή απόσταση! 😂 

Αν σας πουν τα πόδια πάνω τι θα κάνετε; Αν σας πουν θα περπατάτε στα 4 τι θα κάνετε;


Ειλικρινά, ως παραλλαγή ξανθιά, δεν σας «πιάνω». Πως γίνεται δηλαδή να κολλούν τον γιο και την κόρη μαζί, στα κλαμπ κλπ και όχι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που είστε σαν σαρδέλες; Μήπως επειδή εκεί δεν «προβλέπονται» τα κονδύλια για ΜΜΜ που αξίζουν να έχει ένας λαός; Αν είσαι όρθιος σε μπαρ κολλάς, στο μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ όχι!


Αρκούν λέει σήμερα 15’’ με απόσταση ενός μέτρου για να κολλήσεις. Μέχρι «Χθες» ήθελε 10’ λεπτά, τώρα δευτερόλεπτα. «Αύριο» θα μπαίνει απ’ τον π*π* μας, γι’ αυτό να φοράμε τσίγκινα σοβρακάκια!


Πρώτα μας έφταιγαν οι παππούδες. Μετά μας έφταιγαν οι νέοι, μετά οι άνω των 50, μετά πάλι οι νέοι, τώρα μας φταίνε τα μικρά παιδιά.


Κερδάμε παιδιά!!!

Ζητώ η Ανάπτυξη! Όσοι επιζούν από τις συντάξεις πείνας και όλα τα κακά της μοίρας μας, θα μας χορηγεί το κράτος οικογενειακό τάφο με τα αναμενόμενα δις της ΕΕ και όσων θα εξοικονομεί από τις συντάξεις των θυμάτων…

Σας τα έλεγα και το 2007 και το ‘09, ‘10, ‘12 μέχρι σήμερα. Δεν πειράζει. Ελεύθερη Βούληση είπαμε! Ο καθένας αναλαμβάνει τις Ευθύνες του. Αν είστε διατεθειμένοι να ζείτε σήκω/κάτσε και προσεχώς νέο LockDown, πείνα, απολύσεις, αλληλοσπαραγμό, δικαίωμα σας. Εγώ την σπηλιά μου την έχω!


Μην αφήνετε την διχόνοια που σπέρνουν να φωλιάσει μέσα σας. Σεβαστείτε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Αυτό θα πει Δημοκρατία (που δεν έχουμε), Παιδεία (που δεν έχουμε), ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε και μας τα καταργούν με μία ΚΥΑ! Αν καταργηθούν Φίλε τα δικά μου, τα δικά σου, θα καταργηθούν ΟΛΩΝ! Μην βλέπεις το τυρί και όχι την φάκα!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις