Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

Μόλις 18 ετων κοπέλα... Στα Χανιά Κρήτης μετά από εμβολιασμό που απαιτουσε το αφεντικό της και τώρα EINAI στην εντατική!!!!


Πάνος Καλουδας

 ....18 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΩΝ..... ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ;;;; 

....Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η υγεία της 18χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα, στο νοσοκομείο Χανίων Κρήτης. 

Το άτυχο κορίτσι, από την Κίσσαμο, 18 μόλις ετών και το επαναλαμβάνω με σημασία, αναγκάστηκε μετά από απαίτηση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου που εργάζονταν, να πάει να κάνει το εμβόλιο. 

Υπακούοντας για να μην χάσει τη δουλειά της, πήγε και το έκανε. Και λίγη ώρα μετά από τον εμβολιασμό της, κατέρρευσε. Σε πολύ κακή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Χανίων. Όπου και την έβαλαν αμέσως στην εντατική. Ανάστατοι οι γονείς της,, γεμάτοι αγωνία ρωτούν για το παιδί τους μα μια ξεκάθαρη απάντηση δεν παίρνουν. Για το τι έπαθε η κόρη τους μετά τον εμβολιασμό της. Η σιωπή των υπευθύνων συνοδεύεται κι από την απόλυτη σιωπή των αρχών Μα και της εισαγγελίας Χανίων. ...Οι Κρητικοί είναι μάγκες. Αποτελούν τον ορισμό της λεβεντιάς. Τους προκαλώ λοιπόν να μαζευτούν, πολλοί.. Αύριο πρωί κιόλας. Και να πάνε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα να τον αναγκάσουν να ξεκινήσει έρευνα. Τόσο κατά του ξενοδοχείου που ανάγκασε με βία το κορίτσι να πάει να εμβολιαστεί, όσο και κατά του εμβολιαστικού κέντρου. Και να δοθεί στη δημοσιότητα, το όνομα του ξενοδοχείου. Να μάθουμε πιο μπουρδέλο είναι αυτό που στερεί σε ένα κοριτσάκι μόλις 18 χρόνων, τα όνειρα του. Τις ελπίδες του, το χαμόγελό του. Αη στο διάολο από δω φαιδρά καθίκια.. Δολοφόνοι. Που με όπλο την ισχύ σας δολοφονείτε συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις