Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ρωσία: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του An-26 που συνετρίβη στην Καμτσάτκα


 Το αεροσκάφος μετέφερε τουλάχιστον 28 επιβάτες όταν χάθηκε το στίγμα του στη ρωσική περιοχή της Καμτσάτκα σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Συντρίμμια του αεροσκάφους An-26 εντόπισαν οι διασώστες στην περιοχή της ρωσικής Καμτσάτκα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ομάδων διάσωσης, εντοπίστηκε το σημείο του δυστυχήματος με το An-26… με το οποίο είχε χαθεί η επαφή. Το σημείο εντοπισμού είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα από τον αεροδιάδρομο στην πλευρά της ακτογραμμής».
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα σκοτώθηκαν όταν συνετρίβη το αεροσκάφος» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Στο αεροπλάνο υπήρχαν 28 επιβάτες, εκ των οποίων έξι μέλη πληρώματος, ενώ στην έρευνα εντοπισμού συμμετείχαν ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης.

Το αεροσκάφος An-26 εκτελούσε πτήση από το Πετροπαβλόφσκ προς την Παλάνα και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της Καμτσάτκα.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές συνολικά στην έρευνα διάσωσης συμμετείχαν δύο ελικόπτερα και ένα ειδικό αεροσκάφος τα οποία «χτένιζαν» την περιοχή που πετούσε το αεροπλάνο.

Για το αεροπορικό δυστύχημα έχει αρχίσει ήδη ποινική έρευνα για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας της κυκλοφορίας και της λειτουργίας των αερομεταφορών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις