Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Απεβίωσε απρόοπτα η Μαρία Γκατζούλη – Προϊσταμένη χειρουργείου Ιασώ Θεσσαλίας


 Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πενθεί από τον αιφνίδιο θάνατο της Μαρίας Γκατζούλη προϊσταμένης στα χειρουργεία του ιδρύματος.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ορθοπεδικό κ. Ηλία Παλαιοδωρλίδη :

«Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα έφυγε αιφνιδίως για το αιώνιο ταξίδι. Η προϊσταμένη του χειρουργειου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

Μαρία μου, σε ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου σε μας, την υπευθυνότητα σου στη δουλειά, τη μεθοδικότητα σου. Πάντα έβρισκες τρόπο να μας λύνεις αγόγγυστα όλα μας τα προβλήματα στο χειρουργειο.  Έτσι τουλάχιστον ήθελες να φαίνεται. Να μας εξυπηρετήσεις όλους, χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονούμενο. Αυτό όμως σου φόρτωνε βάρος και άγχος. Το βλέπαμε  στα διαλείμματα,  μας το έλεγες με τα μάτια. Πονούσες...

Μαρία έφυγες νωρίς.  Από κει ψηλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προΐστασαι του Χειρουργείου.

Εύχομαι στην οικογένεια σου να ζήσει και να σε θυμάται πάντα με αγάπη.

Καλό Παράδεισο Μαρία μου….

ΥΓ.Α Μαράκι, σήμερα το χειρουργείο λειτούργησε άψογα, σα να σουν εκεί, σα να μην έφυγες. Βλέπεις Μαράκι στο λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Τα λέγαμε, θυμάσαι;».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



'' Σύμφωνα με τον σύζυγο της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη από τη Ροδιά που έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή, η σύζυγος του δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας , παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού με τις δόσεις τού εμβολίου της pfizer, παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση''. 
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία σελ. 1 29-7-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις