Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν δύο άνδρες γιατί μπέρδεψαν τον στόκο με… κοκαΐνη


 Σε ένα λάθος τεραστίων διαστάσεων, το οποίο μάλιστα αναπαράγεται και από διεθνή Μέσα Ενημέρωσης υπέπεσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνέλαβαν δύο εργάτες διότι θεώρησαν ότι ο στόκος που βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους ήταν κοκαΐνη.

Μάλιστα οι δύο άνδρες κρατήθηκαν στο κρατητήριο για δύο ημέρες.

Οι δύο άνδρες, 38 και 44 ετών επέμεναν κατά την σύλληψή τους πως η λευκή σκόνη που βρέθηκε στο όχημα ήταν ξυλόστοκος και όχι κοκαΐνη όπως θεώρησαν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν, όμως μάταια.

Η δικαίωση για τους δύο άνδρες ήρθε με καθυστέρηση δύο ημερών, όταν ο εισαγγελέας διέταξε την αποφυλάκισή τους, καθώς μετά την σχετική ανάλυση από τα εργαστήρια, προέκυψε ότι η κοκαΐνη ήταν όντως στόκος, σύμφωνα και με τους αρχικούς ισχυρισμούς των δύο.

Στους συλληφθέντες μετά την απελευθέρωσή τους επεστράφησαν τα κινητά, το αυτοκίνητο και το ποσό των 2.900 ευρώ που είχαν κατασχεθεί ως έσοδα από το εμπόριο ναρκωτικών!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις