Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Αυτό είναι το διαμέρισμα που εντοπίστηκε ο Χρήστος Παππάς - Τον φιλοξενούσε μία γυναίκα (βίντεο-φώτο)


 Μία 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά, ο οποίος -σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ- συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική στην περιοχή του Ζωγράφου.

Πιθανολογείται ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο σπίτι της Ουκρανής όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο διέφευγε της σύλληψής του και οι Αρχές τον αναζητούσαν στην... Σερβία. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονταν σε επικοινωνία με τις αρχές για να παραδοθεί. 

Η Ουκρανή κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της 52χρονης στην περιοχή του Ζωγράφου.



Από την αστυνομία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο. Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις