Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...


 Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, που σκέφτεται, με βάση την Αριστοτέλεια, στοιχειώδη λογική, ευλόγως αναρωτιέται: "Μα καλά, εάν οι μαζικοί εμβολιασμοί τούτων των ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ, γενετικά τροποποιημένων και προσωρινά αδειοδοτημένων εμβολίων (το έτος 2024 τελειώνουν οι κλινικές δοκιμές της φάσης 3, οι οποίες αυτή την στιγμή που μιλάμε, συνεχίζονται με ΕΣΕΝΑ πειραματόζωο) ήταν φάρμακο για τον ασθενή, τροφή για τον πεινουντα, υδωρ για τον διψουντα και ένδυμα για τον... μή επιλέγοντα να κάνει γυμνισμό, τότε προς τί... έφαγαν τα λυσσακά τους σε εκστρατείες πειθαναγκασμού και εκβιασμού της κοινής γνώμης, ούτως ώστε να λάβουμε το... μάνα εξ' ουρανού;;". Η αλήθεια (πολλώ δε μάλλον η επιστημονική και... ουχί η "στρατευμένη" ψευδοεπιστήμη στην υπηρεσία της πολιτικής εξουσίας) ΛΑΜΠΕΙ σαν ήλιος, οδηγώντας αυτόφωτα τα βήματα των ανθρώπων, δίχως... αυτόφωρα, απειλές, υποχρεωτικότητες και στερήσεις των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών. Ουδέποτε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ χαρίστηκε με μεθόδους τυραννίας! Ουδέποτε η ΖΩΗ παίρνεται πίσω, μέσω του θανάτου! (Διότι την ζωή μας δεν μας την πήρε η ίωση ενός κορωνοιού αλλά τα μέτρα του ψυχοσωματικού θανάτου, τα οποία εφηρμόσθησαν στις πλάτες των Ελλήνων, από αυτή την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση.) Ουδέποτε το...φως το αληθινό εκχέεται στον κοσμάκη με πρακτικές σκότους, που παραπέμπουν σε εποχές δουλείας και σε απολυταρχικά καθεστώτα! Τέλος,  η ΑΛΗΘΙΝΗ επιστήμη ουδόλως ισχυρίζεται, ότι...ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας, εμφανίζουσα πειραματικά, ιατρικά σκευάσματα, ως την ΜΟΝΑΔΙΚΗ θεραπεία... δια πάσαν νόσον (κάτι σαν το νερό του Καματερού) αλλά διαρκώς πειραματίζεται, δρώντας πολυεπίπεδα, με γνώμονα την ΟΛΙΣΤΙΚΗ έννοια της υγείας του πληθυσμού και...ουχί τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών, από τις παραχθεισες δόσεις ενός φαρμάκου, του οποίου οι παρενέργειες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ και θα φανούν σε βάθος χρόνου. Συνεπώς, το "καλό" για τον Ελληνικό λαό δεν έρχεται με το...στανιό, από ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ σωτήρες! 


Θα ήθελα όμως να πάω και λίγο παρακάτω. Προσπαθούν να σας πείσουν...με φοβέρες και με αίματα (όπως λέει κι ο Ελύτης) για την αναγκαιότητα του να εμβολιαστείτε. Σκεφτείτε όμως. Αποτελεί αυτό πράξη ηγέτη;;  Οι αληθινοί ηγέτες ουδόλως απειλούν και διατάζουν. Ουδόλως εξαναγκάζουν! Αυτό το κάνουν οι ελεύθεροι στους δούλους, οι πατρίκιοι στους πληβείους, οι φεουδάρχες στους δουλοπάροικους. (Ενδεχομένως, να κρίνουν εξ' ίδιων τα αλλότρια, όντες ξενόδουλοι και οι ίδιοι.) Οι αληθινοί ηγέτες ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, οι αληθινοί ηγέτες ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ! Ποιος όμως...έχασε τους αληθινούς ηγέτες για να τους βρούμε εμείς;; Νομίζετε, ότι αυτή η ΣΠΕΙΡΑ, των πολιτικαντηδων, που εκπροσωπούν συγκεκριμένες Γερμανικές κι Αμερικανικές εταιρείες, νοιάζονται για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού διαρρηγνύοντες...ιμάτια για την προστασία της δημοσίας υγείας του;; Τότε γιατί διέλυσαν την ίδια την δημόσια υγεία, γιατί διέλυσαν την οικονομία, γιατί παρέδωσαν εθνική κυριαρχία (βλέπε Ίμια, Γκρίζες ζώνες, προδοτικές συμφωνίες Βέρνης, Μαδρίτης, Ελσίνκι κλπ) γιατί πρόδωσαν την Μακεδονία μας με την ψήφιση και την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών (και οι μεν και οι δε) γιατί εγκατέλειψαν την Κύπρο, (είναι μακριά) αντί αυτή την στιγμή να ενισχύσουν την εκεί στρατιωτική μας παρουσία, μέσω πολεμικών αεροσκαφών και drones στο αεροδρόμιο της Πάφου, γιατί ακόμη και τώρα ουδόλως έχουμε υπογράψει την ΑΟΖ με την Κύπρο, σύμφωνα με το δίκαιο της θαλάσσης και τέλος ΓΙΑΤΙ διέλυσαν...έτη κι έτη την πολεμική μας βιομηχανία, (θυμηθείτε το οπλικό μας σύστημα Άρτεμις 30) την ώρα, που οι γείτονες κατασκευάζουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ πολεμικά αεροσκάφη και drones, για να μην μιλήσουμε για την υπογεγραμμένη πυρηνική συμφωνία συνεργασίας, μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, πριν ολίγους μήνες;;;

Η απάντηση στα εύλογα παραπάνω ΓΙΑΤΙ είναι... 

Διότι πονούν...τα μάλα αυτόν τον τόπο και αγαπούν το έθνος μας και τον Ελληνικό λαό! Είναι το στήριγμα μας! (Μειδιώ, γράφοντας την λέξη στήριγμα διότι αίφνης ενθυμήθην την δήλωση του Ζάεφ, ο οποίος απεκάλεσε τον Μητσοτάκη, ως το μεγαλύτερο στήριγμα του, τουτέστιν των Σκοπιανών!) 

Το λοιπόν, εσύ έσπευσες να εμβολιαστεις ή όχι ακόμη;; Στο ζητάει με αγωνία...Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΥ! 

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις