Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ!


 Εορτάζουν σήμερις την Δημοκρατία, εν μέσω υγειονομικής Χούντας! Τούτη η παραδοξότητα αποτελεί ένα νοητικό παίγνιο, ένα τεστ ευφυΐας και πνευματικής δύναμης για τον σημερινό πτωχό (τω πνευματι) πλην τίμιο νεοέλληνα, αποτελεί όμως συνάμα και έναν δείκτη! Δείκτης ουχί... επιδημιολογικός αλλά δείκτης διαφθοράς της κοινωνίας μας! Η ΑΝΟΧΗ μεγάλου τμήματος του Ελληνικού λαού, απέναντι στην σημερινή ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Χούντα, εν μέσω φοβικών συνδρόμων, επικαλούμενοι λόγους ψευτοασφάλειας (του στυλ, θα χάσω την δουλίτσα μου, θα κλείσουν τα σουπερμάρκετ, έχω γυναίκα και παιδιά, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα κλπ) είναι δείκτης απεικόνισης ενός ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, μέσα στον οποίον υπέπεσε (για την ακρίβεια τον έριξαν και τον...ενεβάπτισαν με δόξα και τιμή) μετατρέποντας τον από  πολεμική μηχανή (του παρελθόντος) σε θλιβερό επαίτη! Σε μια αξιοθρήνητη...καρι-κατούρα οντότητας, που θα ζητιανεύει μια ζωή για την...δόση του! Την δόση του οικονομικού του δανεισμού και τώρα πλέον την δόση του εμβολιασμού! 


Ποιοι τον μετήλλαξαν...τοιουτοτρόπως;; Μα οι πελατειακές σχέσεις βεβαίως βεβαίως, στις οποίες ειρήσθω εν παρόδω, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι πρωταθλήτρια! Σε χρονικό ορίζοντα 45 ετών, βόλεψαν σχεδόν τους μισούς Έλληνες στο δημόσιο, ούτως ώστε να τους...μεταλλάξουν σε εσαεί σκλάβους τους! Σε αιώνια και ανεξάντλητη δεξαμενή ψηφοφόρων τους! Τους έδωσαν καθρεφτάκια για ιθαγενείς και τους άλωσαν (και αλλοίωσαν) την ίδια τους την ύπαρξη! Τώρα πια, αν και...ανάμνηση παλιά, τούτοι οι δύσμοιροι συμπατριώτες μας σπεύδουν να αποφύγουν τους...καθρέφτες διότι δεν έχουν το θάρρος να αντικρίσουν την χαμένη τους αξιοπρέπεια, που τους κοιτά μέσα απ' το γυαλί με περιφρόνηση! Ειλικρινά, λυπούμαι, εάν θίγονται ορισμένοι αλλά επιβάλλεται να κοιτάμε κατάματα την πραγματικότητα. Αυτήν τουλάχιστον, που μας αφορά διότι υπάρχουν πολλές πραγματικότητες, σύμφωνα με την σύγχρονη Κβαντομηχανική! 

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις