Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Επίθεση με μαχαίρι στους Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο» είπε στην αστυνομία ο 54χρονος


Ζωγράφου: Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος που νωρίτερα το πρωί, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και μαχαίρωσε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδου 53 στου Ζωγράφου.

Μετά την πρωτοφανή επίθεση σε αγνώστους στο δρόμο, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο ξανά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και μάλιστα ένας από αυτούς είναι 17 χρονών, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ζήτησε βοήθεια και σηκωθήκαμε να βοηθήσουμε. Η Αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, το ΕΚΑΒ μετά από δύο ώρες. Δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο δράστης» είπε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις