Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Φοιτήτρια από τον Βόλο κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες


 Σοκ στον Βόλο. Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από δύο νεαρούς Βολιώτισσα που είναι φοιτήτρια σε άλλη πόλη της Ελλάδας. Η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Η φοιτήτρια κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ότι στα τέλη Μαΐου βρισκόταν με μια φίλη της και δύο νεαρούς σε κατάστημα του Βόλου όπου διασκέδαζαν. Κάποια στιγμή η φίλη της έφυγε και την άφησε με τους δύο άνδρες. Όταν έφυγαν από το μαγαζί, μπήκε στο αυτοκίνητό τους και αντί να την πάνε σπίτι, καταγγέλλει ότι την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την βίασαν.

Οι δύο άνδρες, που κατονόμασε η κοπέλα, είναι κάτοικοι Λάρισας και η Εισαγγελία όταν πήρε την καταγγελία ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες με βάση το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα, που ισχύει από τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ. 336 όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις