Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Γεμίζουν τα νοσοκομεία με νέους που δεν χρίζουν νοσηλείας: Δημιουργούν τεχνητή πίεση για να επιβάλουν νέες απαγορεύσεις


 Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τραβήξει στα άκρα το σχοινί και να επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και κυρώσεις προς τους ανεμβολίαστους, στόχος της να εμβολιαστούν όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι Έλληνες πολίτες. 

Ήδη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας έδωσε μια γεύση με τις χθεσινές ανακοινώσεις του, ενώ έπονται... και άλλα. Από το πρωί έχουν γεμίσει οι τηλεοπτικοί μας δέκτες με διαφόρους συνταγματολόγους οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν πως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, ακόμα και όλου του πληθυσμού (!) είναι συνταγματικοί, φτάνει να υπάρχει υγειονομική κρίση έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχει όμως; 

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.065 νέα κρούσματα του κορωνοϊού και 10 θανάτους με Covid-19, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 139. Κυρίως ο αριθμός των διασωληνωμένων πέφτει διαρκώς, κάτι που δεν δικαιολογεί τον πανικό που έχει δημιουργηθεί λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. 

Σε χθεσινό ρεπορτάζ της η ΕΡΤ ανέφερε πως τα νοσοκομεία στην Κρήτη γεμίζουν με «νέους ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα», δηλαδή γεμίζουν τα νοσοκομεία με ανθρώπους που δεν χρίζουν νοσηλείας! 

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που υπάρξει όντως ένα νέο «κύμα» και χρειαστούν νοσηλεία ηλικιωμένοι αρκετά κρεβάτια θα είναι γεμάτα με πολίτες που δεν θα έχουν συμπτώματα. Και δηλαδή εύκολα θα ζήσουμε ξανά εικόνες όπως αυτές τους περασμένου φθινοπώρου και χειμώνα, τότε που δεν υπήρχε κανένα κρεβάτι για ασθενείς που έχριζαν νοσηλείας. 

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και τότε τα ΜΜΕ «κυνηγούσαν» πολίτες που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά λόγω έλλειψης συμπτωμάτων προτιμούσαν να περάσουν την ασθένεια στο σπίτι τους. 

Η πραγματικότητα είναι πως η μετάλλαξη Δέλτα (η οποία έχει παρουσιαστεί ως το τέλος του κόσμου) είναι μεν περισσότερο μεταδοτική, αλλά λιγότερο θανατηφόρα. Αυτό σημαίνει πως θα κολλήσουν περισσότεροι, αλλά θα την περάσουν «στο πόδι» και μάλιστα ήδη βλέπουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχει πέσει, κάτι που επίσης δείχνει πως θα έχουμε λιγότερα βαριά περιστατικά. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις