Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Γ.Πετράκος για το «ψέκες» του Σ.Δρογώση: «Ανθρωπάκια που θα ψάχνουν τρύπα όταν τελειώσει η δικτατορία»


 Επίθεση προς τους μη εμβολιασμένους πολίτες είχε κάνει προ λίγων ημερών ο Στάθης Δρογώσης, καθώς είχε χαρακτηρίσει ως «ψέκες» και «καραγκιόζηδες» όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. 

Η προκλητική του ανάρτηση έφερε την «πληρωμένη» απάντηση του γνωστού τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος σχολιάζοντας τόσο τα όσα είπε ο Σ.Δρογώσης, όσο και ο Χ.Δάντης σχολίασε με δεικτικό τρόπο «Άνθρωποι και ποντίκια... Απ' τη μία έχεις το Χρηστάρα Δάντη και απ την άλλη τα ανθρωπάκια που όταν τελειώσει η δικτατορία θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν».

 Τι είχε όμως προηγηθεί

Ο Στάθης Δρογώσης είχε κάνει αναρτήσεις σχετικά με τα «προνόμια», τις οποίες θα ζήλευε μέχρι και ο Πάνος Κιάμος, οι οποίες όπως φαίνεται έριξαν λάδι στη φωτιά την οποία άναψε η κυβέρνηση με την απόφαση της να χωρίσει τα κέντρα διασκέδασης σε δύο κατηγορίες. 

Ο Σ.Δρογώσης είχε γράψει: «Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή. Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστων πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκετά με τους καραγκιοζηδες»

Ενώ ο ίδιος είχε απαιτήσει να κυκλοφορούν οι πολίτες παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας και στέλνει στο… σπίτι τους όσους έχουν αντίθετη άποψη. 

«Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους» έγραψε ο τραγουδιστής σε μία δήλωση που άνετα θα μπορούσε να κάνει πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 


Στην ανάρτηση του Γ.Πετράκου απάντηση ο Σ.Δρογώσης γράφοντας: «Οι συνάδελφοι μου που τους στήριξα όταν πήγαιναν τα ορκ να τους ξεσκίσουν κρατάνε ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε μένα και τον Πετρακο.Και αυτό με πληγώνει πιο πολύ.Από κάτω απειλούν τη ζωή μου κανονικά στα σχόλια. Και μέλος του πειθαρχικού του Σεη πατάει λαικ. Ο Κος Τσαρούχας».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις