Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Να πούμε μια ιστοριούλα !! H ΓΥΑΛΑ KAI TO ΠΟΝΤΙΚΙ

 


Να πούμε μια ιστοριούλα !! 

Το ποντίκι τοποθετήθηκε στην κορυφή μιας γυαλας γεμάτη με κόκκους και ήταν

χαρούμενο να έχει τόσο πολύ φαγητό γύρω της που τώρα δεν χρειάζεται να τρέξει στην αναζήτηση της και να ζήσει ευχαρίστως τη ζωή της.

Απολαμβάνοντας τους κόκκους, λίγες μέρες μετά έπιασε πάτο. Τώρα είναι παγιδευμένη και δεν μπορεί να ξεφύγει από εκεί.

Τώρα εξαρτάται εντελώς από το ποιος και πότε θα βάζει σιτάρια στην γυάλα  για να επιβιώσει.

Εάν στην αρχή , το ποντίκι είχε την επιλογή - να αρχίσει να τρώει και να απολαμβάνει ή.... να απομακρυνθεί από το φαγητό και να το βρεί μόνο του - τώρα δεν έχει άλλη επιλογή.

Η προσωρινή απόλαυση μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες παγίδες.

Και κάπως έτσι μας μοίρασαν δανεικά χρήματα .. μας έδωσαν καμία δεκαριά πιστωτικές .. ανακάλυψαν δάνεια κάθε λογής .. για διακοπές για σπουδές για αυτοκίνητα για ότι θέλει η καρδιά μας .. μπήκαμε σε ένα χρέος προσωπικό μέχρι το λαιμό και ισως παραπάνω χωρις να το πάρουμε χαμπάρι γιατί ζούσαμε καλά πάνω από την γυάλα και μας άρεσε το άκουσμα «Τσοβόλα δώστα όλα» «λεφτά υπάρχουν» και άλλες τέτοιες ωραίες πολιτικές ατάκες  .. μέχρι που σιγά σιγά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια και σιγά , αργά και συστηματικά μας έχωσαν μέσα στην γυάλα και μας φτωχοποίησαν … και τώρα περιμενουμε τα ψυχούλα που πετάνε για να επιβιώνουμε οπως οπως και να λέμε και ευχαριστώ … 

Η ελευθερία δεν είναι εύκολη αλλά μπορεί να χαθεί πολύ γρήγορα. 

Μέχρι να βρεθεί … αν βρεθεί κάποιος να σπάσει την γυάλα …

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις