Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

 


Τί σου είναι όμως αυτές οι ΜΚΟ...

Κράτος εν κράτει! Όχι μόνο εδώ στην Ψωροκώσταινα αλλά παγκοσμίως! Θα τις παραλλήλιζα με την...CIA στο πιο ψυχοπονιαρικο! Προμετωπίδα τους είναι η (ψευτο)φιλοζωια!

Τα (καλοταισμενα) μέλη τους, έχοντες το...μέλι στο χέρι, διακατέχονται από ιερή αγανάκτηση, μέχρι και για την ολισθαινουσα ποιότητα της...ζωής των σκόρων! Το γεγονός, ότι ουδόλως αντιδρούν για τις ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι φεύγουν καθημερινά, από τον μάταιο τουτο κόσμο, από την πείνα ή το κάπνισμα, ενώ κάνουν...τουμπεκί ψιλοκομμένο για την καταστρατήγηση των ατομικών ελευθεριών των πολιτών, εξ' αιτίας της φρενίτιδας, που έχει καταλάβει ολόκληρη την υφήλιο για μια ίωση, δεν μειώνει, κατά καμία περίπτωση, το μέγεθος των ηρωικών τους δράσεων! 

Μιλώντας για ατομικές ελευθερίες και υποχρεωτικοτητες εμβολιασμών, αίφνης εσκέφθην το εξής: Βρε μπας και ο κύριος λόγος, για τον οποίον το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας επιχειρεί να εμβολιάσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με τα εν λόγω πειραματικά εμβόλια, παρατείνοντας τις κλινικές δοκιμές της φάσης 3 σε...δίποδα, είναι διότι φοβάται τις αντιδράσεις των ΜΚΟ, που αρνούνται ιατρικά πειράματα να γίνονται πλέον σε τετράποδα;; Χμ, πώς είπατε;; Οι ΜΚΟ είναι το μακρυ χέρι του συστήματος των Νεοταξιτών;; Ε τότε, υπό τας ευλογίας μιας... πανδημίας και για λόγους δημοσίας υγείας, ήγγικεν η ώρα ίνα...άρξουσιν τα γενετικά πειράματα στα ανθρώπινα πειραματόζωα! Αχ, βρε Μένγκελε, κουκούτσι μυαλό δεν διέθετες... 

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις