Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Οργή από καλλιτεχνικό κόσμο κατά κυβέρνησης - Χ.Δάντης: «Από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια - Φτάνει!» Τι αναφέρει ο δημοφιλής τραγουδιστής στις αναρτήσεις του


 Βράζει ο καλλιτεχνικός κόσμος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης υποτίθεται για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19 που οδηγούν την χώρα σε ελεύθερη πτώση: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με μια ανάρτηση - «φωτιά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπολύει κεραυνούς κατά των κυβερνητικών μέτρων διχασμού της κοινωνίας.

Πρόθεσή του όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι να κάνει γνωστό ότι έχει εκφέρει τη γνώμη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και επειδή δεν γνωρίζει αν τελικά θα «παίξει» (σ.σ.) ή να επιλεχθούν συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, σε περίπτωση που κάτι δεν «χωρέσει» στον χρόνο ή δεν «χωράει» γενικότερα στο περιεχόμενο της εκπομπής), ο Χρήστος Δάντης εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης. .

«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα ”Εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη” κλπ. Καθώς δε γνωρίζω εάν θα ”παίξει” η δήλωση μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: ‘‘Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο”» αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

 

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο τραγουδιστής σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρνητής του εμβολιασμού και ο ίδιος μάλιστα έχει εμβολιαστεί. Ωστόσο υπερασπίζεται το δικαίωμα στην επιλογή. Προτρέπει όσους τον διαβάζουν να μην διχάζονται και στρέφεται κατά της κυβέρνησης για όλα αυτά που βιώνουμε:

«Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού – εμβολιασμένος είμαι-ούτε κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι να επιλέξει. Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό, ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά. Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν, μαζί τους κι εγώ.

Μη διχάζεστε. Μη βρίζετε. Μη βγάζετε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως είμαι κατά του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση, και του ‘‘μπερδέματος” που σας έχει δημιουργήσει.

Από κει ξεκινάει το κακό που αυτή τη στιγμή είναι μικρό, για πλάκα όμως μπορεί να εξελιχθεί σ έναν μικρό εμφύλιο.

Αντισταθείτε, αγαπηθείτε, σεβαστείτε ο ένας το χώρο του άλλου» πρόσθεσε.

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις