Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Να γιατί ανοίγουν άρον – άρον την Μύκονο! - Αψυχολόγητη η κυβέρνηση


 Προξένησε μεγάλη απορία το άμεσο άνοιγμα της Μυκόνου μετά τα πρωτοφανή μέτρα περιορισμού της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας που επιβλήθηκαν.

Οι εξηγήσεις όμως της κυβέρνησης ήταν τουλάχιστον κωμικές, διότι δεν μπορεί μέσα σε τρεις ημέρες να υποχωρεί το ιικό φορτίο, όταν στα σοκάκια και τα μαγαζιά εξακολουθούσε να γίνεται το αδιαχώρητο.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι μετά από αυτή την αψυχολόγητη απόφαση της κυβέρνησης, ακολούθησε καταιγισμός πιέσεων από ξένα funds και επενδυτικές τράπεζες, απευθείας στο οικονομικό επιτελείο. Και δεν μιλάμε μόνο για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τα οποία έχουν απευθείας συμφέροντα και επενδύσεις στο νησί…

Μιλάμε για οργανισμούς που έχουν ποντάρει στην ελληνική οικονομία και βλέπουν την καταστροφή να έρχεται καλπάζοντας. Καταστροφή που φυσικά επιταχύνεται με τέτοιες αυτοκτονικές αποφάσεις, όπως αυτή στη Μύκονο.

Τα μηνύματα που εστάλησαν ήταν ξεκάθαρα: «Τον Σεπτέμβρη δεν θα υπάρχει ούτε σεντ στα ταμεία και εσείς κλείνετε την μοναδική πηγή εσόδων. Πάτε να αυτοκτονήσετε»!

Ενδεικτικό μάλιστα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί αλλά αποκρύπτεται τεχνηέντως από τα ΜΜΕ, είναι ότι ακόμα και το «πρόγραμμα συνεργασία» πληρώθηκε στις 19 Ιουλίου!

Με το σταγονόμετρο λοιπόν τα έσοδα, με το σταγονόμετρο και η ενημέρωση για τα πραγματικά οικονομικά μεγέθη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις