Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Προσοχή στα πυροτεχνήματα! ΝΑΞΟΣ

 


«Η Νάξος σήμερα γιορτάζει και τιμά τη μνήμη του Νάξιου Αγίου Νικοδήμου του Αγειορίτη! Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας του Αγίου.

Ο Δήμος μας θα συμβάλει κι εφέτος στη γιορτή με την καθιερωμένη ρίψη πυροτεχνημάτων, στην παραλία της Χώρας, την Τετάρτη στις 22:00, ολοκληρώνοντας με λαμπρότητα τον εορτασμό!» έγραψε ο δήμαρχος στο facebook.

Tα πυροτεχνήματα είναι αυτά που προσδίδουν λαμπρότητα στον εορτασμό, σύμφωνα με τον δήμαρχο Νάξου, και όχι η λαμπρότητα του ίδιου του Αγίου, ούτε η περιφορά της εικόνας του, ούτε η άφιξη των πολεμικών πλοίων που έρχονταν παλιότερα στο νησί μας για να αποδώσουν τιμές!

Όσο για το πλήθος των πιστών που κάθε χρόνο τέτοια μέρα μαζεύονται κατά χιλιάδες στην παραλία, αυτοί φέτος θα μαζευτούν, όχι για να συμμετέχουν στη λειτουργία ή την περιφορά, αλλά για να δουν τα πυροτεχνήματα! Όρθιοι και ο ένας δίπλα στον άλλο να αναφωνούν: «ωωωωω!» και «αααααα!» αποτελώντας έτσι εστίες υπερμετάδοσης του ιού!

Για αυτό το λόγο τα πυροτεχνήματα της παραπάνω εικόνας, για όσους δεν το πρόσεξαν, είναι ο ίδιος ο κορωνοιός!!!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις