Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ NIKOY ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της

Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δεδομένου ότι η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της, η δράση αυτή συνιστά διαρκές έγκλημα και η αυτόφωρη διαδικασία, από την οποία ουδείς εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (αυτόφωρο κακούργημα), δύναται να κινηθεί, και οι δράστες να συλληφθούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η μήνυση στρέφεται κατά των :

-Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

-Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

-Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

-Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

-Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

-Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων

-Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

-Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

-Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων, πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών

-Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

-Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

-Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

-Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

-Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.

-ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα.

Το περιεχόμενο της μήνυσης, η οποία αριθμεί 4.311 σελίδες, αποδεικνύει την εφαρμογή από την εγκληματική οργάνωση πρωτοκόλλου θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, που ως σκοπό είχε, και εξακολουθεί να έχει, την εξόντωση ασθενών, προκειμένου να ενισχύσει την παράλληλη εφαρμογή του πρωτοκόλλου της απάτης σε βάρος του συνόλου των πολιτών, η οποία επίσης αποδεικνύεται με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Αμφότερα τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν, προς τον σκοπό της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι αυτού του μαζικού εμβολιασμού, προς τον τελικό σκοπό όλων, την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, στο πλαίσιο παγκοσμίου σχεδίου μείωσής του.

Η απόδειξη της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου θα γίνει στις άμεσες επόμενες δύο κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ώρες. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την πρώτη, υπό τη μορφή συμπληρωματικής μήνυσης, και θα κατατεθεί επίσης στη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Θα ακολουθήσει δημοσίευση με λεπτομέρειες της κατάθεσης της μήνυσης και του περιεχομένου αυτής.

Η ώρα να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων έφτασε.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις