Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Πρόεδρος εργαζομένων εστίασης: «Ο Κ.Μητσοτάκης ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης που έχει περάσει από τη χώρα» «Έχουμε την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση από το 1974» είπε ο Γ.Χότζογλου


 «Δεν μάσησε» τα λόγια του ο πρόεδρος εργαζομένων στην Εστίαση και τον Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου, καθώς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τα μέτρα τα οποία έχει πάρει.

Ο πρόεδρος εργαζομένων στην Εστίαση και τον Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου κυριολεκτικά… απασφάλισε αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική έναντι των εργαζομενων των κλάδων που εκπροσωπεί.

«Έχουμε την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση από το 1974 και τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη Πρωθυπουργό που έχει περάσει από την Χώρα», ισχυρίστηκε ο Γιώργος Χότζογλου Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού μιλώντας στο Kontra.

«Έλεγε ότι δεν θα μείνει κάνεις απροστάτευτος. Είμαστε από τον Φεβρουάριο χωρίς ένα ευρώ. Δεν μας εμβολίασαν με μονοδοσικό όπως έλεγαν για να δουλέψουμε. Δεν έχουμε κολλήσει ένσημα από πέρυσι».

80 ευρώ τον μήνα θα πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να κάνουν ένα self τεστ και ένα rapid τεστ την εβδομάδα. Μόνο που το rapid τεστ θα το πληρώνουν από την τσέπη τους!

Το συνολικό κόστος για τα δύο τεστ (self και rapid) είναι στα 100 ευρώ το μήνα. Από αυτά τα 20 ευρώ αναλαμβάνει το δημόσιο, ενώ το κόστος για τα rapid βαρύνει τον εργαζόμενο, ο οποίος επί της ουσίας θα έχει μείωση μισθού 80 ευρώ.

Το rapid τεστ κοστίζει 20 ευρώ. Οπότε ο εργαζόμενος θα πρέπει να το κάνει και να το δηλώσει στην ΕΡΓΑΝΗ. Το αποτέλεσμα θα ελέγχεται από τον εργοδότη.

Αν έχει χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να στηθεί στην ουρά στα σημεία που γίνονται δωρεάν τεστ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις