Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης


 Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται ο ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έπειτα από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του.

Αυτή την ώρα φεύγει από τη ΓΑΔΑ, όπου βρισκόταν, και μεταφέρεται σύμφωνα με την ΕΡΤ1, στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται επίσης προφυλακισμένος ο Δημήτρης Λιγνάδης. Για την προφυλάκιση του ηθοποιού συμφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ο ηθοποιός πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του, είχε καταθέσει στον εισαγγελέα πολυσέλιδο υπόμνημα και είχε αρνηθεί όλα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες. Την ίδια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε και κατά την χθεσινή του απολογία στην ανακρίτρια, όμως δεν έπεισε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις