Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Πανικός σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άντρας σε ταράτσα - Πυροβολισμοί και φωτιά σε δώμα - Το προφίλ του συγγραφέα και το τροχαίο που τον έκανε να νιώθει μοναξιά


 Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην πολυκατοικία της οδού Κ. Κωνσταντινίδη 21 στην Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης μετά από τον τραγικό θάνατο του ηλικιωμένου άντρα. Προηγήθηκαν πυροβολισμοί στον αέρα και φωτιά σε δώμα.

Τρόμος επικράτησε σήμερα 05/07 στην οδό Κ. Κωνσταντινίδη 21, στην Ηλιούπολη της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης όπου ένας άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος ενώ είχαν προηγηθεί πυροβολισμοί στον αέρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Sputnik, ο συγγραφέας που βρήκε τραγικό θάνατο, βγήκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Στη συνέχεια το διαμέρισμα που έμενε άρπαξε φωτιά.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κατέβηκαν πανικόβλητοι στον δρόμο μιας και δεν είχαν καταλάβει τι είχε γίνει ενώ οι καπνοί είχαν «πλημμυρίσει» το κτίριο.
Πυροσβεστική και αστυνομία έσπευσαν στο σημείο ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι Πυροσβέστες βρήκαν τον άντρα απανθρακωμένο.

Απόμακρος ο ηλικιωμένος

Ο συγγραφέας, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Sputnik, ήταν χωρισμένος εδώ και χρόνια. Γείτονες του άντρας μιλούν για έναν απόμακρο άνθρωπο που κρατούσε αποστάσεις από την οικογένεια του -που μένει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας- αλλά και από τους κατοίκους.

Στενή συγγενής του 81χρονου η οποία μένει στη διπλανή πολυκατοικία έλεγε στο Sputnik ότι ο θείος της αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ όπως είπε «ο ίδιος είχε απομακρύνει την οικογένεια του».
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.07.2021
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη
Γείτονες του ηλικιωμένου, ανέφεραν επίσης, ότι επρόκειτο για έναν άντρα που είχε σχέση με τη φιλοσοφία και τη μελέτη.

Ένας γείτονας ο κ. Γιάννης μιλώντας στο Sputnik είπε ότι είχε τακτική επαφή μαζί του κι ότι ο 81χρονος «ήταν συγγραφέας φιλοσοφικών βιβλίων».
«Ήταν μια χαρά εγώ είχα όλα τα βιβλία του και συζητούσαμε».

Το τροχαίο που τον έκανε να νιώθει μοναξιά

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας πριν από περίπου έναν χρόνο είχε ένα τροχαίο με μηχανάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι του.
Μετά από αυτό το τροχαίο, ο 81χρονος φέρεται να είχε πει σε φίλο του ότι ένιωθε μοναξιά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις