Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

«Τρύπιο« το τείχος ανοσίας... Τρέχουν και δεν φτάνουν οι «ειδικοί» του εμβολίου! Έπεσε «τορπίλη» από το Γιβραλτάρ


 «Τρύπιο« το τείχος ανοσίας...Τι τίτλους έγραφαν για την πιο εμβολιασμένη περιοχή της Ευρώπης και τι τελικά συνέβη!

Δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung» ανάβει «φωτιές» στους υπέρμαχους του πειραματικού εμβολίου.

Στο Γιβραλτάρ στο νότιο μέρος της Ιβηρικής χερσονήσου φέρονται να έχουν εμβολιαστεί στο 100%!

Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα και στην Ελλάδα έγραφαν παχυλούς τίτλους όπως ο παρακάτω: «Το Γιβραλτάρ «νίκησε» τον ιό – Εμβολιάστηκε το 90% των κατοίκων»

Ο δε πρωθυπουργός του μικρού κρατιδίου, Fabian Picardo, είχε δήλωσε από τον Απρίλιο ότι η χερσόνησος είναι «χωρίς Covid».

Προσφάτως, ωστόσο, παρατηρήθηκαν περισσότερα από 600 κρούσματα μέσα σε επτά ημέρες. Τόσο υψηλοί αριθμοί δεν υπάρχουν ακόμα, κατά αναλογία, ούτε στην Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και τις Κάτω Χώρες, όπου με σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού αντιμετωπίζουν, επίσης, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, μαζικά κύματα νέων κρουσμάτων.

Η γερμανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως η περίπτωση του Γιβραλτάρ δεν αναιρεί το γεγονός πως το «(πειραματικό) εμβόλιο σώζει», ανακαλύπτοντας πως το Γιβραλτάρ δεν έχει… εμβολιαστεί τελικά στο 100%!

Δεν τους πιάνεις πουθενά…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις