Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Τα viral της ημέρας: Ο σκύλος που έγινε κολλητός με ένα πούμα και άλλα 3 απίστευτα περιστατικά

 Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:

 


Viral #1: Η απίστευτη φιλία ενός σκύλου με ένα πούμα

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις και το ίντερνετ είναι εδώ για να μας τις υπενθυμίζει.

Ο κανόνας θέλει, για παράδειγμα, τις γάτες και τους σκύλους να είναι αιώνιοι εχθροί, ωστόσο οι περιπτώσεις γατιών που είναι κολλητά φιλαράκια με σκύλους δεν είναι λίγες, όπως έχουμε δει πλέον σε δεκάδες βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση ενός σκύλου από τη Ρωσία, του Μπρο, που έχει πάει την υπόθεση ένα «βήμα» παραπέρα. Ο Μπρο έχει γίνει κολλητός φίλος μιας γάτας από τις πλέον άγριες. Όντας 4 ετών, το σκυλάκι «υιοθέτησε» ένα πούμα ηλικίας 1,5 έτους, την Λόντον. Ο Μπρο και η Λόντον έγιναν αχώριστοι από την πρώτη στιγμή που η Λόντον έφτασε στον κήπο της ιδιοκτήτριας, του Μπρο, Νατάλια.

Τα χρόνια πέρασαν και η Λόντον θυμίζει λιγότερο ένα άκακο γατάκι και περισσότερο ένα επιβλητικό αιλουροειδές. Αντίστοιχα ο Μπρο δεν είναι πια ένα…άβγαλτο κουτάβι, αλλά ένας ώριμος σκύλος με τα όλα του. Ακόμα και έτσι, η φιλία των δυο τους παραμένει αναλλοίωτη. Οι δυο φαινομενικά αταίριαστοι φίλοι παίζουν καθημερινά με τις ώρες και τρώνε από το ίδιο πιάτο, αποτελώντας πρότυπο αγάπης και αφοσίωσης, ακόμα και για μας τους ανθρώπους…

 

#2: Ψάρι εκδικείται τον ψαρά που πήγε να το πιάσει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Το αίμα του…πίσω πήρε ένα ψάρι που παραλίγο να καταλήξει θύμα ενός ψαρά, που είχε βγει βαρκάδα στο Γιούκον του Καναδά. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, το ψάρι καταφέρνει όχι μόνο να ξεφύγει από τον ψαρά αλλά και να τον…εκδικηθεί. Αντί να τσιμπήσει το δόλωμα, το ψάρι το φτύνει πίσω στον ψαρά, σχεδόν πετυχαίνοντάς τον στο μάτι!

Αν και φαίνεται πως ο ίδιος το διασκεδάζει, κάτι μας λέει πως τα σχέδια του άνδρα για το γεύμα της ημέρας θα άλλαξαν μετά από αυτό…

 

#3: Άνδρας σηκώνει 16 μπάλες του μπόουλινγκ στα χέρια του και κατακτά νέο ρεκόρ

Ένας νέος άνδρας ονόματι Τσαντ έγινε viral, όταν κατάφερε να σηκώσει στα χέρια του 16 μπάλες του μπόουλινγκ ταυτόχρονα. Το βίντεο με την απόπειρά του αναρτήθηκε στο Instagram από το λογαριασμό των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 28.000 θεάσεις και δεκάδες σχόλια από εντυπωσιασμένους θεατές. Απολάύστε το, αλλά προειδοποιούμε: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

 

 

#4: Σε αυτό το βίντεο υπάρχει μια γάτα- Και δεν θα τη βρείτε εξαρχής

Το παρακάτω βιντεάκι περιλαμβάνει μια ξεκαρδιστική ανατροπή στο τέλος του, χάρη στην οποία έγινε viral στο TikTok και αργότερα στο Instagram. Ας μην πούμε πολλά:

Άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες ξέρουν να κλέβουν πάντα την παράσταση! Δε συμφωνείτε;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις