Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! «Μεγάλος Αδελφός» για κάθε Έλληνα ξεχωριστά – Όλα θα είναι έτοιμα για το τσιπάκι


 Όλες οι λεπτομέρειες για όσα έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα...

Ο Μεγάλος Αδελφός για τα ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη θα είναι τελικά μόνο η αρχή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έως το τέλος του 2021, αρχές του 2022, πάνω από κάθε νοικοκυριό θα έχει απλωθεί ένα τεράστιο…  ατομικό ιστορικό ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!

Μεταξύ άλλων θα ελέγχεται:

αν εξοφλούνται υποχρεώσεις σε τράπεζες και ΔΕΚΟ

πόσες φορές περνά από τα διόδια,

ακόμα και την δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γνωρίζει σύντομα το κράτος

Το ηλεκτρονικό «μάτι» της εγχώριας εξουσίας (αργότερα παγκόσμιας) θα «βλέπει» και θα ξέρει τα πάντα, καθώς ψηφιοποιείται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, κάθε πτυχής της δημόσιας διοίκησης μέσω της αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης που ήρθαν από την Ευρώπη, επειδή είμαστε «καλά παιδιά» και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των ανθρώπων.

Βάσει σχεδίου, θα υπάρχουν ηλεκτρονικοί φάκελοι για κάθε Έλληνα πολίτη στην Εφορία, στα νοσοκομεία, την Πολεοδομία, το Κτηματολόγιο, τα δικαστήρια, τον ΕΦΚΑ, ακόμη και στα… διόδια! Οι εν λόγω πληροφορίες θα μπορούν να ενσωματώνονται στην ψηφιακή ταυτότητα, η οποία ετοιμάζεται για όλη την Ευρώπη και ήδη σε χώρες, όπως η Γερμανία, εμφυτεύονται τσιπάκια, τα οποία μπορούν να αποθηκεύουν πιστωτικές μονάδες για συναλλαγές με προοπτική να ενσωματώνουν στοιχεία ταυτοποίησης και ιατρικού φακέλου.

Θα υπάρχουν επίσης ηλεκτρονικοί φάκελοι για τους αλλοδαπούς στα γραφεία μετανάστευσης, καθώς η διεθνιστική τάξη πραγμάτων θέλει τους πάντες «φακελωμένους» και ενσωματωμένους σε κοινωνίες-κοινότητες.

Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η αρχή έγινε με τον… «μεγάλο Αδελφό» σε ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη.

Συγκεκριμένα, νέες ψηφιακές υπηρεσίες με τις ονομασίες «myAuto» και «Audit-Car», μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-Ε.Ψ.Π.), ετοιμάζει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «myAuto», οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε πληροφορίες που αφορούν το όχημά τους.

Στις ίδιες πληροφορίες έχουν πρόσβαση και τα όργανα ελέγχου οχημάτων, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Audit-Car». Για τον σκοπό αυτό, οι ανωτέρω ψηφιακές υπηρεσίες διασυνδέονται με πληροφοριακά συστήματα των φορέων του Δημοσίου Τομέα και ιδίως του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), της Ελληνικής Αστυνομίας και του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων.

ΕΦΟΡΙΑ

Μετά τα αμάξια, στόχος είναι μέσα το φθινόπωρο να ενεργοποιηθούν τα βασικά «εργαλεία» για την «αποκάλυψη της παραοικονομίας»: Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών «ποντάρει» πολλά τόσο στα ηλεκτρονικά βιβλία και την υποχρεωτική διαβίβαση παραστατικών στο myDATA, όσο και τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών με την ΑΑΔΕ, με δικαιολογία να περιοριστεί το φαινόμενο της φοροδιαφυγής.

Με αφορμή, ωστόσο, τον εντοπισμό του «μαύρου χρήματος», θα «πλασαριστούν» και άλλα εργαλεία που ακολουθούν, όπως η διασύνδεση Εφορίας – ταμειακών – POS, αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη (data mining) στην διενέργεια ελέγχων.

Η εφορία θα κατέχει τον απόλυτο φάκελο δεδομένωνγια κάθε πολίτη!!! Εκεί θα είναι καταγεγραμμένο από το τι χρήματα βάζει στην τσέπη μέχρι και τι πόσα ξοδεύει και πού.

Μέσω του επονομαζομένου «Data Mining» – τέχνη της εξόρυξης χρήσιμων πληροφοριών από μεγάλες δεξαμενές δεδομένων- το Κράτος θα είναι σε θέση να ξεχωρίζει ποιες φορολογικές δηλώσεις ανταποκρίνονται στην πραγματική περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου και ποιες όχι. Για να συμβεί όμως αυτό ενίοτε θα χρειάζεται να αντλεί και… προσωπικά δεδομένα, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ! Θα καταπολεμηθεί μόνο η φοροδιαφυγή ή υπάρχουν ύποπτα κέντρα εξουσίας που θα βουτήξουν βαθιά το χέρι στο βάζο με το μέλι των προσωπικών μας δεδομένων;;;

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ

Θα μπορεί να ενσωματώνεται, όπως προελέχθη, σε ψηφιακή ταυτότητα ή εμφύτευμα.

Εκτός των άλλων προβλέπεται:

Ανάπτυξη Εθνικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας του Πολίτη

Βελτίωση της ψηφιακής ετοιμότητας των Νοσοκομείων με έμφαση την ανάπτυξη κλινικών πληροφοριακών συστημάτων και την τροφοδότηση του Εθνικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας

Πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού για την διαχείριση του καρκίνου και

Ενίσχυση δράσεων τηλεϊατρικής

ΝΕΟΣ ΥΠΕΡΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Θα αναλάβει να ενημερώνει τον κάθε πολίτη για πάσης φύσεως καθυστερήσεις στην… εξόφληση των υποχρεώσεών του! Η κάθε καινοτομία σίγουρα διευκολύνει. Υπάρχει όμως τίμημα;

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί θα μπουν σε «ψηφιακές αποθήκες» και το κράτος ή αργότερα μια παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία εξόφθαλμα ζητούν πλέον φορείς της πολιτικής, της οικονομίας ακόμα και της θρησκείας, θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι χρωστάς και τι όχι, καθώς τα πάντα ενδέχεται να είναι συνδεδεμένα με μία ψηφιακή ταυτότητα.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Προωθείται η κατασκευή μιας Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης για την πρόσβαση στην Κοινωνική Προστασία, αλλά και ψηφιακής Πύλη για την αναπηρία και Κάρτα Αναπηρίας. Τα προαναφερθέντα, αφενός διευκολύνουν, αφετέρου καταγράφουν τις οικονομικές δοσοληψίες κάθε Έλληνα, τις δικαστικές του «περιπέτειες», τα ιατρικά του δεδομένα, ακόμη και το τι ώρα πάει ή φεύγει από την δουλειά του.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, η ανάπτυξη ενός διαλειτουργικού συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων για όλη την Ελλάδα, θα συμβάλλει στο να «περνά» στο κεντρικό σύστημα ο «χάρτης» με τις διαδρομές που διανύει με το όχημά του.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Στο πλαίσιο καταγραφής και ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην «Νέα Ψηφιακή Ελλάδα», προβλέπεται η ψηφιοποίηση των διαδικασιών μετανάστευσης και του αρχείου ασύλου, ώστε να γίνει αποτελεσματική διαχείριση των αιτήσεων και να επιτευχθεί ταχύτερη ενσωμάτωσή τους.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ

Στο ψηφιακό κράτος θα είναι όλοι δικτυωμένοι μέσω των «έξυπνων πόλεων» ή γενικά των περιοχών στις οποίες θα ζουν.

Ο ρόλος του κράτους αλλάζει κάποιες συντεταγμένες του… όπως παραδέχθηκε και ο υπουργός Πιερρακάκης!!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις