Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Πρόστιμο 600€ διότι πέταξε το τσιγάρο έξω από το αυτοκίνητο

 


Φωτογραφία gocar.gr

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Υπηρεσία μας καλείται σχεδόν σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει πυρκαγιές, οι οποίες εκδηλώνονται από αμέλεια,

σε σημεία τα οποία σε συνδυασμό με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Π/Ε Σάμου, προσαυξάνουν σημαντικά την επικινδυνότητα ταχείας επέκτασης, με ταυτόχρονη πρόκληση σημαντικών καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 03-08-2021 και περί Ω:/12:15, η Υπηρεσία μας αφού δέχθηκε επώνυμη καταγγελία σχετικά με την απόρριψη αντικειμένου (τσιγάρου) από διερχόμενο όχημα, το οποίο κινούταν επί της Επαρχιακής Οδού Αγίου Κωνσταντίνου – Καρλοβάσου (περιοχή Λιβαδάκι), προέβη στην αναζήτηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του εν λόγω οχήματος.

Σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε η επιβαίνουσα αυτού, η οποία διέπραξε την ανωτέρω ενέργεια και της επιβλήθηκε διοικητική παράβαση συνολικού ύψους 600,00€, κατά παράβαση των γενικών διατάξεων του άρθρου 2 της υπ’αριθ. 09/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Ύστερα από τα ανωτέρω, απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους της Π/Ε Σάμου, ώστε να επιδείξουν την μέγιστη προσοχή για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα. Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία μας, σε διαφορετική περίπτωση, υποχρεούται στην επιβολή των προβλεπόμενων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.

Ο Διοικητής

Γεώργιος Π. Μιαούλης

Αντιπύραρχος

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις