Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Αγανακτισμένος κάτοικος: “Μητσοτάκη γ@μι..σαι, ούτε Βαρυμπόμπη ούτε Εύβοια έσωσες” ( Video)


 Φρικτές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στην Εύβοια, με τον κόσμο να φεύγει και με βάρκες από περιοχές. Η αγανάκτηση των κατοίκων είναι φανερή, ενώ καταγγέλουν πως ήταν τόσο ανέτοιμη η κυβέρνηση που για να υποστηριχθεί η Βαρυμπόμπη δεν έμειναν δυνάμεις στην Εύβοια.

Αγανακτισμένος κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ ξέσπασε κατά του πρωθυπουργού, που από το πρωί αλληλοσυγχαίρεται με τους υπουργούς. “Μητσοτάκη γ@μι..σαι, ούτε τη Βαρυμπόμπη, ούτε την Εύβοια έσωσες”, δηλώνει χαρακτηριστικά.



Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Οι οικισμοί Ροβιές και Παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί.

Σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος, ανέφερε: «Τραγικες οι καταστάσεις που ζούμε. Η καταστροφή είναι τεράστια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μας συμβαίνει». 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!







Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις